ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Εγκληματική οργάνωση το ΠΑΣΟΚ

Οι σβάστικες, τα όπλα, έστω και αν ήταν δηλωμένα, ο ρωμαϊκός – φασιστικός χαιρετισμός και κάποιες μαρτυρίες, έκλεισαν στην φυλακή βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης.
Το μαύρο χρήμα, το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, οι μίζες, και Η ΜΑΡΤΥΡΊΑ του Χριστοφοράκου, του ανθρώπου που έδινε τις μίζες,
ο οποίος expressis verbis και χωρίς ενδοιασμούς του τύπου : μου είπαν ότι…, άκουσα ότι…, δεν είμαι απολύτως σίγουρος… κλπ, κατονομάζει το Τσουκάτο και το όλον ΠΑΣΟΚ ως αποδέκτες του μαύρου χρήματος -γεγονός που ομολογεί και ο ίδιος ο Τσουκάτος- δεν συγκινούν κανέναν. 
Μικρή σημασία έχει πως η Δικαιοσύνη θα αντιμετωπίσει τα νέα αυτά στοιχεία. Στην συνείδηση όμως των πολιτών το ΠΑΣΟΚ ήταν και είναι μια εγκληματική οργάνωση που λειτουργεί παράνομα εδώ και δέκα χρόνια.
Δ.Μ.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις