ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

ΦΘΑΣΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΨΗΤΟ: ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ!!!

Ο πρόεδρος του Eurogroup κ. Ζαν Κλώντ Γιούνκερ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για μία «ήπια» αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, με «αντάλλαγμα» την άμεση υλοποίηση από την Αθήνα του προγράμματος ιδιωτικοποιήσεων ύψους 50 δισ. ευρώ. Με την συνεργασία – συνενοχή του κ. Παπανδρέου η Ελλάς πωλείται σε τιμή ευκαιρίας. Με οδικό χάρτη το μνημόνιο και με οδηγό τον πρωθυπουργό, έρχονται σήμερα να διακηρύξουν : δεν φταίει το μνημόνιο, αλλά η κυβέρνησή σας που απεδείχθη ανίκανη. Είχαν τάξει λαγούς με πετραχήλια στον κ. Παπανδρέου  για να μας οδηγήσει στον γκρεμό. Του υποσχέθηκαν την θέση του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ και τώρα του τραβούν το χαλί κάτω από τα πόδια. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, γνωστός και ως πεταλωτής, εκλιπαρεί τώρα για συναίνεση, επειδή αντιλαμβάνεται ότι οι ημέρες τους είναι μετρημένες. Ο κ. Σαμαράς πρέπει να μας αποδείξει ότι έχει κότσια και να αρνηθεί να μετάσχει στην ποινικά και ηθικά κολάσιμη εκποίηση της χώρας από τον κ. Παπανδρέου και την παρέα του στο ΠΑΣΟΚ.
Παλιάνθρωποι (κουφάλες), έρχονται κρεμάλες.
Είναι απαραίτητο να παραμείνει ακόμη ο κυβερνητικός θίασος επί της κυβερνητικής σκηνής, έστω και αν ζοριστούμε λίγο ακόμη, για να καταλάβουν όλοι ποιος ήταν ο ρόλος του κ. Παπανδρέου και των κατάπτυστων ΜΜΕ  που τον εξυμνούσαν, ώστε να βουλιάξουν μέσα στον βόρβορο που οι ίδιοι δημιούργησαν. Αυτή θα είναι η πρώτη τιμωρία τους. Μετά τον λόγο θα έχει ο ελληνικός λαός  και μόνον αυτός, γιατί η Δικαιοσύνη  έχει απολέσει πρό καιρού ακόμη και τα ελάχιστα ψήγματα αξιοπιστίας που διέθετε, με τους επίορκους και εξωνημένους δικαστικούς λειτουργούς.
Α.Α.
Ακολουθούν οι τελευταίες εξελίξεις και η αποτύπωση της ανικανότητας της κυβέρνησης Παπανδρέου,  όπως αναρτήθηκαν στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ.
Μιλώντας σε ένα σεμινάριο στο περιθώριο της συνόδου των υπουργών Οικονομικών της ΕΕ, ο Γιούνκερ είπε ότι ίσως είναι απαραίτητο να γίνει μια «ήπια αναδιάρθρωση» του ελληνικού χρέους, προσθέτοντας, ότι η πρώτη προτεραιότητα της κυβέρνησης της Ελλάδας οφείλει να είναι η συγκέντρωση 50 δισεκατομμυρίων ευρώ από τις ιδιωτικοποιήσεις κρατικών περιουσιακών στοιχείων και η χρήση αυτών των κεφαλαίων για την αποπληρωμή μέρους του χρέους, που φθάνει σχεδόν το 150% του ΑΕΠ.
Η Ελλάδα θα πρέπει να ιδιωτικοποιήσει ταχύτατα πολλές κρατικές εταιρείες, τόνισε ο Γιούνκερ, προειδοποιώντας ότι το ελληνικό χρέος είναι αυτή τη στιγμή «μη βιώσιμο».
«Η Ελλάδα πρέπει να προχωρήσει ταχύτατα σε ιδιωτικοποιήσεις ύψους 50 δισ. ευρώ, έτσι ώστε να καταστεί βιώσιμο το μεσοπρόθεσμο και μακροπρόθεσμο δημόσιο χρέος της, διότι αυτή τη στιγμή είναι μη βιώσιμο», ανέφερε ο πρόεδρος του Eurogroup στο σεμινάριο.
«Εάν η Ελλάδα κάνει όλες αυτές τις προσπάθειες, τότε πρέπει να δούμε εάν είναι δυνατόν να προχωρήσουμε σε μια ήπια αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους», είπε χαρακτηριστικά ο Γιούνκερ, προσθέτοντας, ωστόσο: «Είμαι κατηγορηματικά αντίθετος σε μια ευρεία αναδιάρθρωση».
Στο ενδεχόμενο ακόμη και μιας ήπιας αναδιάρθρωσης, που άφησε ανοιχτό ο πρόεδρος του Eurogroup, αποδίδουν οι αναλυτές τη νέα διεύρυνση του δίδουν οι ανακόστους ασφάλισης έναντι αθέτησης πληρωμών (CDS) για τα ελληνικά κρατικά ομόλογα, κατά 23 μονάδες βάσης, διαμορφούμενα πλέον στις 1.250 μ.β..
http://www.ethnos.gr

4 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΘΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΠΑΙΤΕΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΤΟΥ,ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΠΟ, ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ,ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΡΕΤΕΣ ΜΑΣ ΩΣ ΑΝΩ ΘΡΩΣΚΟΝΤΕΣ, Η ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΩΣ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΡΟΣ ΣΦΑΓΗΝ ΜΕ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΑΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΩΤΙΣΕΙ

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ ΤΗΣΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ,ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΝΙΚΑΝΟΙ,ΘΑ ΥΦΙΣΤΑΜΕΘΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΜΑΣ....ΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ?....ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΝΕΟ ΑΙΜΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ,ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ.ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΦΘΑΡΟΥΝ.ΟΧΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ,ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ,ΛΙΜΟΚΟΝΤΟΡΟΙ,ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΤΑ ΒΡΩΜΟΧΕΡΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΙ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΛΕΝΕ '' ΤΟΝ ΛΥΚΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΝΤΟΡΟ ΨΑΧΝΕΙΣ'' ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩΣΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΗΣΥΧΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΒΗΜΑ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΕΙ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΟΠΩΣ ΕΣΤΡΩΣΕ ΑΣ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΘΑ ΠΕΣΩ ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΓΡΕΜΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ 5ΜΕ 6

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις