ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Συμπολίτες μου σας λυπάμαι, αλλά καλά να πάθετε…

Θυμάμαι τον παλιό κακό καιρό, τότε με την επάρατο δεξιά, όταν οι διάφοροι σοσιαλιστές σύντροφοί μου συνδικαλιστές, έκαναν απεργίες, αν τολμούσε κάποιο στέλεχος της κυβέρνησης να σκεφθεί, έστω φωναχτά, για κάποιες υποτυπώδεις μεταρρυθμίσεις, στα εργασιακά, στα ασφαλιστικά, στους μισθούς, στις συντάξεις. Κατέβαζαν τους διακόπτες, έκλειναν τα σχολεία, τα νοσοκομεία, έδεναν τα πλοία στα λιμάνια, σταμάταγαν τις συγκοινωνίες. Διέλυαν την ζωή στις πόλεις και κυρίως στην Αθήνα, έσπαγαν ότι
έβρισκαν στο πέρασμά τους, και με την πρόθυμη συμπαράσταση των Μ.Μ.Ε. αναδείκνυαν τον βαρβαρισμό της δεξιάς. Οι μπατιρημένοι καναλάρχες εξυμνούσαν τον Παπανδρέου ως τον Μεσσία της Ελλάδος, που η άνοδός του στην εξουσία, θα «λύτρωνε» τον λαό από τα «δεινά» και παράλληλα θα γέμιζε τα ταμεία τους με νέα δάνεια, για να επιβιώσουν. Αν η επάρατη δεξιά τολμούσε να κάνει πράξη κάποια ανώδυνα μέτρα, όπως παραδείγματος χάρη να δώσει αύξηση στους εργαζομένους ενός ευρώ την ημέρα, ἤ να μετακινήσει κάποιο υπάλληλο από τον δεύτερο, στον τρίτο όροφο κάποιας υπηρεσίας, γινόταν ο κακός χαμός. Απεργία για ψύλλου πήδημα.
Σήμερα που τα αφεντικά τους βρίσκονται στην κυβέρνηση, απολύουν χιλιάδες εργαζομένους, μειώνουν μισθούς και συντάξεις κατά 30 έως 40%, επιβάλλουν φόρους που οι εξαθλιωμένοι πλέον πολίτες-υποζύγια δεν μπορούν να πληρώσουν, οι κινεδιζόμενοι συνδικαλιστές, διαθέτοντες «πυγὴν μεγάλην, πόσθην μικράν» (Αριστοφάνης, Νεφέλαι), έχουν σκύψει στα τέσσερα, και δεν βγάζουν άχνα. Στους παπανδρεϊκούς χρόνους που ζούμε, πέταξε ο ψύλλος και έμεινε το πήδημα. Αν ήμουν κακός θα έλεγα καλά να πάθουν, αν ήμουν δεξιός θα έλεγα ότι η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Δεν είμαι ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Ήμουν σοσιαλιστής και δεν ανεχόμουνα την βαρβαρότητα. Δυστυχώς πέταξε ο σοσιαλισμός και μου έμεινε η βαρβαρότητα. Και με αυτήν, από εδώ και μπρός θα πορεύομαι…
Στάθης
(πάνω σε μια ιδέα, από τα βέλη και βελάκια)

7 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Oτι σκεφτόμουν και λίγα τους είπες, μακάρι να υπήρχαν και άλλα τετοια κείμενα για να πολεμήσουν την παραπληροφόρηση και την ανικανότητά που ζούμε απο μια κυβέρνηση ψευτων και πουλημένων, άλλα κακά τα ψέματα αυτοί είναι υποτελείς και πάλι αυτόν θα ψηφίσουν.

Περαστικά σε όλους μας

Ανώνυμος είπε...

1. ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΝΘΗΜΑ: ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ μεχρι να παραδοθουν στη Δικαιοσυνη οι δοσιλογοι
2. ΕΝΙΑΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΟΡΕΑ Ή ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΓΚΡΙΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ υπο την επιστασια έγκριτων νομικων/συνταγματολογων,κτλ,η οποια θα ζητά την αμεση παραιτηση των δοσιλόγων και την παραπομπη τους για εσχάτη προδοσια και η οποια θα κατατεθει στον Προεδρο της Δημοκρατιας και τον Προεδρο του Αρειου Πάγου
3. ΑΠΟΦΥΓΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ στην πλατεια Συνταγματος,μια και η συντονισμενη δραση κουκουλοφορων με τα SS εκει ειναι βεβαια και το αποτελεσμα ηδη προδιαγεγραμμενο:
αιμα,τοξικα αερια και προβοκατσιες για να ταυτιζονται οι νομιμοι ΕΛΛΗΝΕΣ πολιτες με τους αναρχικους .
4. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ σε καθε Δημοτικο διαμερισμα,οπου και θα γινεται πιο συστηματικα και απροσκοπτα η πιο πανω συλλογη υπογραφων,ενω θα πρεπει να αποφευχθει η οιαδηποτε βιαια πραξη.Οργανωση ομαδων περιφρουρησης με ενα νομικο παντοτε,με ευδιακριτα στοιχεια αναγνωρισης ,οι οποιες σε περιπτωση που εμφανισθουν οι κουκουλοφοροι ασφαλιτες,θα φροντισουν να απομονωσουν ΕΝΑΝ μονον καθε φορα για να τον παραδωσουν στην αστυνομια παρουσια εισαγγελεα υπηρεσιας,ωστε να γινει ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ.
5. ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ σε καθε μπαλκονι,σε καθε επαγγελματικο/εργασιακο χωρο μεχρι να παραδοθουν στη δικαιοσυνη οι δοσιλογοι.
6. ΚΟΝΚΑΡΔΑ ΜΕ ΣΗΜΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ή καποιο αλλο εθνικο συμβολο ή συνθημα,το οποιο θα το φορουμε συνεχεια μεχρι να φυγει η χουντα.
7. Αναρτηση σε καθε μπαλκονι και επαγγελματικο/εργασιακο χωρο αφισσων με απεικονιση απο τις θηριωδιες των Γερμανων Ναζι στην Ελλαδα,για να δωσουμε ενα πρωτο γερο μαθημα στη Μερκελ και την παρεα της!

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν γίνει διαχωρισμός κράτους εκκλησίας, δεν προκειτε να δουν άσπρη ημέρα οι νεοελλαδίτες

Ανώνυμος είπε...

Ναι ρε 7:10μ.μ η εκκλησία σε πείραξε.
Τα σκάνδαλα του Γεωργάκη με τα cds και τα T3-T10 με τον προβόπουλο που τα βάζεις.
Στείλε εσύ μαγκάκο στο Γουδί τον Γεωργάκη και την παρέα του και έπειτα κάνε διαχωρισμό εκκλησίας-κράτους

Ανώνυμος είπε...

Στάθη
Ψήφιζα την επάρατη Δεξιά. Εντάξει έχω ψηφίσει και αριστερά αλλά ΠΟΤΕ ΠαΣοκ.
Όμως...
Όμως έχω αρχίσει και φοβάμαι.
Ναί ξέρω καλά να πάθει ο πρασινοφρουρός, ο δημόσιος υπάλληλος ναι-ναι αυτός που μου πήρε το φακελάκι πέρυσι στην εφορία κλπ κλπ.
Τώρα όμως ακούω άλλο και φοβάμαι.
Αντέχει η χώρα άλλη μιά κατοχή;
Αντέχει η χώρα άλλον έναν εμφύλιο;

Είμαστε τόσο λίγοι σε τούτην την γωνιά του κόσμου.
Τόσο λίγοι.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΟΜΩΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

Ανώνυμος είπε...

Και μετά από όλα αυτά, ο υποψήφιος με το σύριζα ('η μηπως ήδη βο(υ)λευτής) ομιλεί.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις