ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

Σταματήστε τους Ούννους !

Έπεσε στα χέρια μου μια αφίσα από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, που κυκλοφόρησε η κυβέρνηση των ΗΠΑ, με σκοπό την προβολή δανείου για την οικονομική ενίσχυση των Αμερικανικών στρατευμάτων.

Στην συγκεκριμένη αφίσα, παρουσιάζεται Αμερικανός στρατιώτης να προφυλάσσει μια απελπισμένη και απροστάτευτη μητέρα που κρατάει στην αγκαλιά το παιδί της από τον επιτιθέμενο γερμανό στρατιώτη. Με αφορμή λοιπόν την αφίσα αυτή, σκέφτηκα ότι θα ήταν χρήσιμο να θυμηθούμε (ή και να μάθουμε) τι εστί Γερμανία και τι εστί Γερμανός, στους απογόνους του οποίου προσβλέπουν ορισμένοι αφελείς(;;;;) για βοήθεια προς αντιμετώπιση της τουρκικής επιθετικότητας και αδηφαγίας.

Ποιος σας είπε λοιπόν ότι οι Γερμανοί είναι Ευρωπαίοι; Ο λαός που αιματοκύλησε δύο φορές την Γηραιά Ήπειρο και συνεχίζει αμετανόητα να τη μισεί μέχρι

και σήμερα, έχει ουροαλταϊκή καταγωγή, κοινή με τους Τούρκους,  από την περιοχή της Μογγολίας. Οι πρόγονοί τους οι Ούννοι έφτασαν στην Ευρώπη το 375 μ.Χ.

Για να πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Πληροφορίες προερχόμενες από τον ιστορικό L. Dindort (Historia Graeci Minores r.1, 1870 Leipzig) αναφέρουν ότι τον 1ο μ.Χ. αιώνα μογγολικοί λαοί, μεταξύ τους και οι Ούννοι, κατοικούσαν σε ένα απέραντο κράτος στην Άπω Ανατολή. Το κράτος αυτό πέφτει σε παρακμή και τον 2ο μ.Χ. περιέρχεται στην κυριαρχία των Κινέζων. Τα απομεινάρια των μογγολικών φύλων που το κατοικούσαν κινήθηκαν προς τη Δύση σε μια περιπλάνηση που θα διαρκέσει αιώνες. Στο πέρασμά τους έδειξαν αγριότητα και έκαναν πολλές λεηλασίες.

Κατά τους βυζαντινούς χρόνους ο βάρβαρος πρόγονος της Μέρκελ, του Σόιμπλε κ.α. «Ευρωπαίων Γερμανών», Αττίλας πέρασε «δια πυρός και σιδήρου» από το 440 μέχρι το 450 μ.Χ. τις βυζαντινές επαρχίες της Χερσονήσου του Αίμου, προκαλώντας τρόμο στην Κωνσταντινούπολη. Μετά, οι ορδές των Ούννων κινήθηκαν προς τη Δύση, ξεκινώντας το «εκπολιτιστικό» τους έργο από την Ιταλία.

Ο Αττίλας ήταν βασιλιάς των Ούννων από το 434 έως το θάνατό του, το 453. Υπήρξε ηγέτης μιας αυτοκρατορίας, στην ουσία μίας φυλετικής συνομοσπονδίας αποτελούμενης, μεταξύ άλλων, από Ούννους, Οστρογότθους και Αλανούς, στο έδαφος της κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης.

To «μπόλιασμα» των Ούννων Γερμανών, συνεχίστηκε αργότερα (κατά την περίοδο 1230-1240) με τις επιμειξίες που επέφεραν οι επιδρομές του Μογγόλου πολέμαρχου και ηγέτη Μπατού Χαν, εγγονού του Τζένκινς Χαν.

Έτσι προέκυψε το ανύπαρκτο γερμανικό «έθνος» που καταστρέφει επί σειρά αιώνων την Ευρώπη που τόσο απεχθάνεται, λόγω της ασιατικής του καταγωγής και εξαιτίας του συνδρόμου κατωτερότητας που το διακρίνει για τη μη ευρωπαϊκή του ταυτότητα.

Η γερμανική γλώσσα   

Σε ό,τι δε αφορά στην θεωρία της ινδοευρωπαϊκής φυλής και γλώσσας, είναι κατά βάση ένα ρατσιστικό δημιούργημα που πλάστηκε κυρίως από ορισμένους Γερμανούς προπαγανδιστές, με κυριότερο εκπρόσωπο τον Franz Bopp, (ο λόγος και που την πρώτη φορά ονομάστηκε «ινδογερμανική») με σκοπό να δείξουν ότι η Γερμανική φυλή έχει σχέση με τους καλύτερους λαούς – πολιτισμούς της αρχαιότητας (Έλληνες, Ρωμαίους κ.α.) και για αυτό πρέπει να ηγεμονεύσει του κόσμου.

Αυτά λοιπόν σχετικά με τους «εταίρους και συμμάχους μας» που περιμένουμε να μας «σώσουν» από τους άλλους συμμάχους μας στο ΝΑΤΟ, τους αδελφούς τους τούρκους.

G.Ob

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις