ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΦΥΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ

Αναγνώστης μας, αποτύπωσε σε video και μας έστειλε την ανεξήγητη κίνηση μιας φιάλης με νερό προς τον ανήφορο. Στο πρώτο video παρουσιάζεται η εμφανής ανωφέρεια και στο δεύτερο η κίνηση της φιάλης που αψηφά το νόμο της βαρύτητας. Στο συγκεκριμένο σημείο εκτός από τα αντικέιμενα, την ίδια συμπεριφορά παρουσιάζουν και τα οχήματα, που ανεβαίνουν την ανηφόρα ακόμη και με σβησμένη την μηχανή...
F.I.

6 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποια εμφανής ανωφέρεια? Στο βάθος χαμηλά φαίνεται η πόλη της Βέροιας στο 1ο βίντεο! Η πλάτη του βιντεολήπτη βλέπει τις ανηφόρες της "Καστανιάς" όπου οι νταλίκες ανεβαίνουν με 5χλμ/ώρα και τα ΙΧ "με δευτέρα"! Είναι οφθαλμαπάτη, στο σημείο αυτό, το αριστερό ρεύμα κυκλοφορίας όπως το βλέπουμε είναι πολύ πιο κατηφορικό από το δεξί.

Ανώνυμος είπε...

περίεργο,το μπουκάλι πάει στην ανηφόρα......αλλά το νερό κυλάει κανονικά στην κατηφόρα...........,ελαααααααα

Ανώνυμος είπε...

ακόμα και το πουλί τιτιβίζει ανάποδα........ακούστε καλά τον ήχο.....

Φιλοτιμία είπε...

Αν δείτε το τρίτο video που προσθέσαμε θα καταλάβετε καλύτερα. Όσο για το νερό στο ρυάκι κάνετε λάθος. Ρέει προς την ανηφόρα. Έχω ιδίαν αντίληψη του φαινομένου.
F.I.

Ανώνυμος είπε...

Παίδες το παρόν είναι αληθές καθώς και εγώ έχω ιδίαν αντίληψη...Προφανώς έχει να κάνει με τα γεωμαγνητικά πεδία της περιοχής στο συγκεκριμένο σημείο...Υπάρχουν πάμπολες παρόμοιες περιπτώσεις.

Βαγγέλης Κουντούρης είπε...

Δυστυχώς ή ευτυχώς το νερό δεν κάνει λάθος!
Η κατηφόρα είναι πάντα προς τα εκεί που κινείται από μόνο του.
Το αντίθετο αποκλείεται απολύτως.
Φαίνεται ότι έχει δίκιο ο πρώτος ανώνυμος:
το γεγονός ότι το ύψος στο τοιχάκι μειώνεται σημαίνει απλά ότι η κλίση της κατηφόρας μειώνεται.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις