ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΕΚΛΕΚΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΔΟΕ!

ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΟΙ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ -ΕΙΧΑΝ «ΞΕΖΟΥΜΙΣΕΙ» ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΣΑ
Γράφει ο κ. Στέφανος Χίος
Νέο σοβαρό κρούσμα διαφθοράς δημοσίων λειτουργών στους ελεγκτικούς μηχανισμούς του Υπουργείου Οικονομικών που παραπαίει μέσα στις εσωτερικές του αμαρτίες, αποτελεί η σύλληψη τριών υπαλλήλων του ΣΔΟΕ για χρηματισμό. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο από τους τρεις είναι μέλη του σκληρού κομματο- τσατσο-ΠΑΣΟΚ και είχαν προσληφθεί στο υπουργείο του υποτακτικού- τσάρου του ΔΝΤ, πριν από έναν μήνα. Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ, οι «Ράμπο» του νέου επικεφαλής της αρμόδιας υπηρεσίας, πρώην εισαγγελέα Ιωάννη Διώτη, συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω σε βουλκανιζατέρ του κέντρου της Αθήνας με 1000 ευρώ στην παλάμη. Όπως έγινε γνωστό οι υπάλληλοι-πάντα κατά την ανακοίνωση της αστυνομίας-ζητούσαν πιεστικά και εκβιαστικά από την ιδιοκτήτρια της επιχείρησης τα χρήματα για να «καταπιούν» φορολογικές παραβάσεις που είχαν διαπιστωθεί κατά τον έλεγχο που είχαν πραγματοποιήσει. Η ιδιοκτήτρια όμως φάνηκε πιο αδιάφθορη από τους «αδιάφθορους», έγνεψε καταφατικά στο χρηματικό αίτημα της παθητικής δωροδοκίας, ειδοποίησε την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων και οι τρεις δράστες συνελήφθησαν χτες το μεσημέρι. Κατά πληροφορίες πρόκειται για μια παλιά «καραβάνα» του ΣΔΟΕ που έχει μακρά εμπειρία στους τελωνειακούς ελέγχους και για δύο νέα στελέχη του Υπουργείου Οικονομικών που έμειναν άγαλμα όταν τους φόρεσαν τα «βραχιόλια» οι αστυνομικοί.
Επιπλέον, στην κατοχή του δεύτερου υπαλλήλου (48χρονου) βρέθηκε ένα (1) πιστόλι των 7,65 mm , με γεμιστήρα έξι (6) φυσιγγίων, ένα (1) φυσίγγιο των «38 SPL CBC », καθώς και το χρηματικό ποσό των (9.160) Ευρώ, ενώ στην οικία του βρέθηκε το χρηματικό ποσό των (85.570) Ευρώ και ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο πολυτελούς κατασκευής ( AUDI Q 5). Όλα τα παραπάνω είδη κατασχέθηκαν.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα οι ίδιοι υπάλληλοι, προ δεκαημέρου περίπου είχαν επισκεφτεί και πάλι τη συγκεκριμένη επιχείρηση, όπου με την ίδια μεθοδολογία απαίτησαν και έλαβαν εκβιαστικά χρήματα, προκειμένου να επιβάλουν το μικρότερο προβλεπόμενο πρόστιμο.(Λέγεται ότι στη τσέπη του ενός υπήρχαν 11.00 ευρώ που είχε πάρει ως «λάδι»)
Το Υπουργείο Οικονομικών σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει ότι οι τρεις δημόσιοι λειτουργοί θα λογοδοτήσουν αντιμετωπίζοντας κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος(σύμφωνα με τις νέες διατάξεις του Ν 3943-31-3-2011)που προβλέπει ποινή κάθειρξης μέχρι 10 έτη ανεξαρτήτως του ποσού της συναλλαγής. Και βέβαια διακηρύττει μηδενική ανοχή. Όσα μας αναμασάει δύο χρόνια τώρα ο κ. Γιώργος Παπανδρέου. Και εις ανώτερα!
Πρόκειται για τους:
ΣΕΡΛΗ Κωνσταντίνο του Μιχαήλ και της Μαρίας, που γεννήθηκε το 1963 στην Αυστραλία
ΤΣΙΚΝΑΚΗ Γεώργιο του Εμμανουήλ και της Ζαμπίας, που γεννήθηκε το 1963 στην Άνω Μουλία Ηρακλείου
ΜΑΛΙΑΓΚΑ Δημήτριο του Νικολάου και της Αλεξάνδρας, που γεννήθηκε το 1966 στην Αθήνα
http://olympia.gr/

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις