ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Η αποτελεσματική καταπολέμηση του κορωνοϊού >>> με την μείωση του συνωστισμού στα λεωφορεία >>> μετατίθεται για το τέλος του χρόνου >>> Όπως μας ενημέρωσε η κυβέρνηση δια των αρμοδίων κορωνομάχων >>> μετά τον Νοέμβριο θα αυξηθεί η δυναμικότης του στόλου των αστικών λεωφορείων >>> με την συνδρομή της αρμάδας των ΚΤΕΛ >>> αλλά και του ιππικού που θα καλπάζει στις εναπομείνασες διαδρομές του "Μεγάλου Περιπάτου" για την τήρηση των αποστάσεων >>> με επικεφαλής τους μασκοφόρους στρατηλάτες Χαρδαλιά και Μπακογιάννη >>> Τότε και μόνον τότε ο κορωνοϊός θα κατατροπωθεί >>> για να ζήσουν αυτοί καλά κι' εμείς χειρότερα...
__________________________________________________________________________________________________

Παρασκευή, 15 Μαΐου 2020

Σωτήριος Τσιόδρας (Ο Άγιος Άνθρωπος)

Ο λοιμωξιολόγος που έδωσε τον όρκο του Ιπποκράτη!
Ο ευσεβής που έκλεισε τις εκκλησίες!
Ο πρόεδρος της επιτροπής που πηγαίνει σε δομές με διεγνωσμένα κρούσματα χωρίς μάσκα και γάντια. Ο επιστήμων που στριμώχνεται σε αυτοκίνητα με τέσσερις συνεπιβάτες ενώ πρέπει να είναι μόνο δύο. Δάσκαλος που δίδασκε και λόγο δεν εκράτει.  
Ο γιατρός που συγκινείται για τα θύματα και μας ζητά συγγνώμη επειδή μας στενοχωρεί κάθε απόγευμα, με την ενημέρωση που μας κάνει.
Πολλά σφάλματα κύριε καθηγητά!...
Πιστεύω ότι θα σας λείπει ο ναός
που εκκλησιάζεσθε και ψάλλετε!
Θα νοιώθετε ενοχές, για τις δομές που αφήσατε ανεξέλεγκτες και τους θανάτους ανθρώπων;
Θα απολογηθείτε ποτέ για τα μεγάφωνα στα τζαμιά;
Θα αισθανθείτε την απογοήτευση των Χριστιανών που τους απαγορεύσατε την Θεία Κοινωνία;
Ο αντίλογός σας είναι ότι μας σώσατε! Υποχρέωσή σας είναι. Για αυτό γίνατε γιατρός. Δεν κάνατε ηρωικές πράξεις. Καθήκον σας είναι.
Σε όλο το διάστημα της επιδημίας μας λέγατε ότι οι υγιείς δεν χρειάζεται να φορούν μάσκα. Τώρα μας λέτε ότι πρέπει να φοράμε. Δεν υπήρχαν τότε οι μάσκες. Δεν μας το αποκαλύψατε όμως. Τώρα έχουμε μάσκες και πρέπει να φοράμε. Πρέπει να πωληθούν…
Σας εύχομαι να κοιμάστε ήσυχος τα βράδια, γιατί ερινύες υπάρχουν πάντα! 

Ο παντεπόπτης

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις