ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Δεν μας αλλάζει την ψυχή του κόσμου η καταφρόνια >>> το φέσι του Οθωμανού, του Γερμανού η μπότα! >>> Και ξέρουμε το πώς κυλούν της λευτεριάς τα χρόνια: >>> δύσκολα είναι, καθώς λεν, τα εκατό τα πρώτα!
__________________________________________________________________________________________________

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Όσο γνωρίζω καλύτερα την τρόϊκα, τόσο περισσότερο αγαπώ τα σκυλιά...

Δεν θα περάσουμε καλά με την τρόικα αυτή τη φορά. Πληροφορίες λένε ότι κατηγορούν την Ελλάδα και συγκεκριμένους υπαλλήλους του υπουργείου Οικονομικών, ότι έβαλαν χθες το πρωί έξω από το υπουργείο σκυλιά για να τους υποδεχθούν.
Κι όποιος βρέθηκε εκεί αντιλήφθηκε τον… τρόμο των στελεχών της τρόικας μπροστά στα… ελληνικά σκυλιά. Με γρήγορα βήματα πέρασαν στο υπουργείο για τη συνάντηση με τον
Γ. Στουρνάρα.
Δύο πράγματα πρέπει να κάνει το γραφείο τύπου του υπουργείου Οικονομικών αν θέλει να δικαιολογήσει το «επεισόδιο» με τους αδέσποτους σκύλους.
Ή να πει ότι επρόκειτο για διαπιστευμένους δημοσιογράφους που είχαν ντυθεί σκύλοι (άλλωστε μπήκαμε στο Τριώδιο) προκειμένου να αποσπάσουν μια δήλωση από τους τροϊκανούς.
Ή να πει ότι πρόκειται για τη γραμμή που θα ακολουθήσει η ελληνική πλευρά στις διαπραγματεύσεις. «Θα είμαστε σκυλιά στα παζάρια με την τρόικα», θα μπορούσε να λέει το δελτίο τύπου του υπουργείου.
Από την άλλη, οι τροικανοί θα διαπίστωσαν με τα μάτια τους πως ούτε τα σκυλιά δεν αντέχουν την ανοησία της τρόικας που διαλύει μια χώρα με λάθος συνταγές.
http://www.antinews.gr/

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις