ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Δεν μας αλλάζει την ψυχή του κόσμου η καταφρόνια >>> το φέσι του Οθωμανού, του Γερμανού η μπότα! >>> Και ξέρουμε το πώς κυλούν της λευτεριάς τα χρόνια: >>> δύσκολα είναι, καθώς λεν, τα εκατό τα πρώτα!
__________________________________________________________________________________________________

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021

Μετεκπαίδευση, στην Βόρεια Κορέα;;

Σήμερα το πρωΐ, στο κανάλι ΟΡΕΝ, γιατρός του Ε.Σ.Υ. τα έδωσε όλα: «…υπηρετώ με αυταπάρνηση… την Κυβέρνηση, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος είναι…..» κλπ, κλπ. 

Μόλις ο γιατρός τελείωσε τον διθύραμβό του, μου δημιουργήθηκαν δύο απορίες. Α) τους έρημους τους ασθενείς δεν έχει υποχρέωση να τους υπηρετεί ή μήπως θεωρεί ότι ως

υπηρέτης του Κυριάκου Μητσοτάκη, υπηρετεί το Πανελλήνιον;;;  καί Β) θα κληθεί σε απολογία ο εν λόγω γιατρός, δεδομένου ότι πέραν του υπαλληλικού κώδικος, αγνόησε και το Σύνταγμα της Ελλάδος,  Άρθρο 29, §3  (…..Απαγορεύονται απολύτως οι οποιασδήποτε μορφής εκδηλώσεις υπέρ ή κατά πολιτικού κόμματος, κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, στους υπαλλήλους του Δημοσίου, οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης, άλλων νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου ή δημόσιων επιχειρήσεων ή επιχειρήσεων οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης ή επιχειρήσεων η διοίκηση των οποίων ορίζεται άμεσα ή έμμεσα από το Δημόσιο με διοικητική πράξη ή ως μέτοχο.)

Εκείνο που μένει προς διερεύνηση, είναι αν ο εν λόγω γιατρός επεδίωκε δια της συγκεκριμένης εμφανίσεώς του στην τηλεόραση, να εξασφαλίσει κάποια υποτροφία για μετεκπαίδευση στην… Βόρειο Κορέα!!!

Δημήτρης Μακρής.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις