ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Πέμπτη, 12 Ιουνίου 2014

Πρωθυπουργό την Μαρίν Λεπέν, θέλει ο Ζαν-Λύκ Γκοντάρ

«Ήλπιζα ότι το Εθνικό Μέτωπο θα κερδίσει. Θεωρώ ότι ο Φρανσουά Ολάντ πρέπει να διορίσει -το είπα ήδη στο ραδιοφωνικό σταθμό France Inter, όμως εκείνοι δεν το μετέδωσαν- πρωθυπουργό τη Μαρίν Λεπέν» δήλωσε ο γνωστός Γάλλο-Ελβετός σκηνοθέτης Jean-Luc Godard, ο οποίος τιμήθηκε με το βραβείο της επιτροπής στο Φεστιβάλ των Κανών για την ταινία «Adieu au langage».
Σε ερώτηση που του τέθηκε
σχετικά με τους λόγους που υιοθετεί μια τέτοια θέση, εκείνος απάντησε: «Για να κινηθούν λίγο τα πράγματα». «Για να προσποιούμαστε ότι κινούνται, ακόμα και αν δεν κινούνται στην πραγματικότητα. Αυτό είναι καλύτερο από το να προσποιούμαστε ότι δεν κάνουμε τίποτα» πρόσθεσε χαμογελώντας.
Ωστόσο υποστήριξε  «δεν είμαι από αυτούς», όταν ερωτήθηκε για τις καλές επιδόσεις των ευρωσκεπτικιστών και της ακροδεξιάς σε πολλές χώρες της Ευρώπης και πρόσθεσε ότι «Πριν από καιρό, ο Ζαν Μαρί Λεπέν είχε ζητήσει να εκδιωχθώ από τη Γαλλία. Εγώ το μόνο που επιθυμώ είναι κάτι να κινηθεί λίγο...».

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις