ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Παρασκευή, 13 Ιουνίου 2014

Η Αννούλα μέθυσε…

Η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Ασημακοπούλου, αναφερομένη στα πρόσφατα γεγονότα με τις καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών, είπε ότι νοιώθει απέχθεια για τις επιθέσεις των ΜΑΤ, ότι  έχει πιεί με τις καθαρίστριες στο γραφείο της και ένα τσίπουρο, δικής της παραγωγής, «αλλά τι να κάνουμε όμως; Να μη σεβαστούμε την Δικαιοσύνη;»
Κυρία Άννα μας, να πίνεις τσίπουρο στο
γραφείο σου και όπου αλλού θέλεις είναι δικαίωμά σου, αλλά φαίνεται ότι το παρακάνεις… Δεν μπορεί να ήσουν ξεμέθυστη όταν δήλωσες, αναφερομένη στην υπόθεση των καθαριστριών, ότι πρέπει να σεβόμαστε τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης. 
Άλλη εξήγηση δεν υπάρχει αφού η κυβέρνηση της οποίας είσαι το φερέφωνο (porte parole εις την γαλλικήν), δεν εφάρμοσε όχι μία αλλά δύο αποφάσεις που δικαίωναν τις καθαρίστριες και μάλιστα η δεύτερη ήταν του Αρείου Πάγου.
Μετρίασε λοιπόν το πιώμα γιατί με τούτα και με κείνα ξεφτιλίζεσαι -και είναι βέβαια αναφαίρετο δικαίωμά σου- όμως το σημαντικό είναι ότι προσβάλλεις εργαζόμενες γυναίκες, αν αυτό σημαίνει κάτι για εσένα και την κυβέρνησή σας.
Δ.Μ.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις