ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Δεν μας αλλάζει την ψυχή του κόσμου η καταφρόνια >>> το φέσι του Οθωμανού, του Γερμανού η μπότα! >>> Και ξέρουμε το πώς κυλούν της λευτεριάς τα χρόνια: >>> δύσκολα είναι, καθώς λεν, τα εκατό τα πρώτα!
__________________________________________________________________________________________________

Κυριακή, 21 Ιουνίου 2020

Ο κόσμος το ΄χει τούμπανο ...

Με αφορμή το τηλεοπτικό spot του ΣΥ.ΡΙΖ.Α που καυτηριάζει την επιλεκτική διάθεση δημοσίου χρήματος από την κυβέρνηση σε Μ.Μ.Ε. και ιστοσελίδες για την προβολή μηνυμάτων προφύλαξης από την μετάδοση του κορωνοϊού, η Ε.Σ.Η.Ε.Α φαίνεται πως τα πήρε στο κρανίο.  
Έτσι, προς επαλήθευση της λαϊκής θυμοσοφίας «όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται» οι διοικούντες το συνδικαλιστικό όργανο των δημοσιογράφων, καταληφθέντες από συντεχνιακή αγανάκτηση, τύπτοντες το στήθος, πτύοντες χαμαί, εξέδωσαν
οργίλη ανακοίνωση, απορρίπτοντες μετά βδελυγμίας το ενδεχόμενον να χρηματίζονται δημοσιογράφοι.

Ομολογώ ότι ως πολίτης αυτής της χώρας είχα τις αμφιβολίες μου για το αν υπάρχουν δημοσιογράφοι που τα πιάνουν αλλά μόλις διάβασα την ανακοίνωση, αισθάνθηκα προς στιγμή μια ανακούφιση, έφυγε ένα βάρος από πάνω μου και βεβαιώθηκα πως οι δημοσιογράφοι ασκούν λειτούργημα και δεν χρηματίζονται.

Υστερόγραφο: το βραδάκι άνοιξα την τηλεόραση για να ενημερωθώ από τις ειδήσεις. Τότε λοιπόν είναι που άρχισαν να με ζώνουν πάλι τα φίδια και οι αμφιβολίες επέστρεψαν…

Γ.Δ.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις