ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Κυριακή, 29 Μαΐου 2011

ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ, ΟΙ ΠΟΡΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΑΚΑΧΠΕ, ΤΗΣ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΙΚΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

Είπαμε ότι τα μαύρα χαλκεία της προπαγάνδας μαγειρεύουν και ξερνούν εν χορώ την προπαγάνδα που την σερβίρουν ανερυθρίαστα τα λαδωμένα καθάρματα. Τελευταίο εφεύρημα ήταν η “υποχρέωση” της ΝΔ να συναινέσει επειδή είναι δήθεν “αστικό κόμμα”.
Νομίζουν ότι απευθύνονται σε κρατικοδίαιτους πρασινοφρουρούς. Μα αν είναι ένας λόγος που η ΝΔ δεν πρέπει να συναινέσει είναι ακριβώς αυτός!
Το σχεδιασμένο έγκλημα της πτώχευσης για να κονομήσουν οι φίλοι της Αγίας Οικογένειας που πόνταραν σε CDS, είχε ως κύριο πυλώνα ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ! Και το πέτυχε!
Βλέπετε, η αστική τάξη είναι η μόνη ελπίδα δημιουργίας πρωτογενούς πλεονάσματος που θα ενισχύσει την Εθνική οικονομία. Το ΠΑΣΟΚ λοιπόν φρόντισε να την αχρηστεύσει με φορολογία οθωμανικού τύπου, με εγκληματικές διαδικασίες λειτουργίας και βέβαια με διακοπή κάθε χρηματοδότησης από τις τράπεζες.
Την ίδια στιγμή που οι κατεστραμμένοι νταβατζήδες των ΜΜΕ χρηματοδοτούνται με εκατοντάδες εκατομμύρια, υγιέστατες επιχειρήσεις και μικρομεσαίοι καταστρέφονται με σχέδιο. Η τρομοκρατία της δραχμής κάνει και τους τελευταίους να αποσύρουν τα κεφάλαια τους από την Ελλάδα.
Όσοι στηρίζουν λοιπόν το μνημόνιο, δεν είναι ηλίθιοι αλλά συνένοχοι. Όσοι το κάνουνε το πρόσχημα του φιλελευθερισμού, είναι λαδωμένοι και θα τύχουν της ανάλογης τιμωρίας.
Για τα παπαγαλάκια δεν μιλάμε, η ενότητα “HORCA” φτιάχτηκε ειδικά για αυτούς. 18 μήνες ταυτοποιημένοι, έτοιμοι για το δικαστήριο.
http://olympia.gr/

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις