ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Δευτέρα, 26 Μαΐου 2014

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια... (τελικά)

Ο πίνακας εμφανίζει τα αποτελέσματα των βουλευτικών και ευρωπαϊκών εκλογών από το 2009 μέχρι σήμερα. Τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών του 2014 είναι αυτά που δόθηκαν από το υπουργείο Εσωτερικών στις 23.30, της 25ης Μαίου 2014.
Επειδή όλοι εμφανίζονται στα κανάλια και παραφιλολογούν, οι αριθμοί που παραθέτουμε με τα κέρδη και τις απώλειες των κομμάτων σε σχέση με τις εθνικές εκλογές του Ιουνίου του 2009, είναι η μόνη
πραγματικότητα, χωρίς φτιασιδώματα και δικαιολογίες...(Αν όμως συγκρίνουμε τα σημερινά αποτελέσματα με εκείνα των ευρωεκλογών του 2009, τότε η συκυβέρνηση από 68,95% κατρακύλησε στο 30,73%, χάνοντας 38,22% δηλαδή παραπάνω από την μισή της εκλογική απήχηση.)
Η μόνη αλήθεια είναι ότι η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ αύξησαν τις δυνάμεις τους, ο ΣΥΡΙΖΑ τις διατήρησε, όσο δε για το ΠΑΣΟΚ με τον φερετζέ της Ελιάς και η Νέα Δημοκρατία, θα πρέπει να βάλουν την ουρά κάτω από τα σκέλια.
Και τώρα αρχίζει το μάτς... Για να δούμε τι θα δούμε...
Δ.Μ.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις