ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια... (τελικά)

Ο πίνακας εμφανίζει τα αποτελέσματα των βουλευτικών και ευρωπαϊκών εκλογών από το 2009 μέχρι σήμερα. Τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών του 2014 είναι αυτά που δόθηκαν από το υπουργείο Εσωτερικών στις 23.30, της 25ης Μαίου 2014.
Επειδή όλοι εμφανίζονται στα κανάλια και παραφιλολογούν, οι αριθμοί που παραθέτουμε με τα κέρδη και τις απώλειες των κομμάτων σε σχέση με τις εθνικές εκλογές του Ιουνίου του 2009, είναι η μόνη
πραγματικότητα, χωρίς φτιασιδώματα και δικαιολογίες...(Αν όμως συγκρίνουμε τα σημερινά αποτελέσματα με εκείνα των ευρωεκλογών του 2009, τότε η συκυβέρνηση από 68,95% κατρακύλησε στο 30,73%, χάνοντας 38,22% δηλαδή παραπάνω από την μισή της εκλογική απήχηση.)
Η μόνη αλήθεια είναι ότι η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ αύξησαν τις δυνάμεις τους, ο ΣΥΡΙΖΑ τις διατήρησε, όσο δε για το ΠΑΣΟΚ με τον φερετζέ της Ελιάς και η Νέα Δημοκρατία, θα πρέπει να βάλουν την ουρά κάτω από τα σκέλια.
Και τώρα αρχίζει το μάτς... Για να δούμε τι θα δούμε...
Δ.Μ.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις