ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Κυριακή, 25 Μαΐου 2014

Οι εκλογές γίνονται σήμερα, την ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΤΥΦΛΟΥ...

Έλαχε σημαδιακή μέρα να γίνουν οι ευρωεκλογές, 25η Μαΐου,  την Κυριακή του τυφλού. 
Όπως αναφέρεται στις Γραφές, ο Ιησούς «Έπτυσε χαμαί και εποίησε πηλόν εκ του πτύσματος, και επέχρισε τον πηλόν επί τους οφθαλμούς του τυφλού και είπεν αυτώ· ύπαγε νίψαι εις την κολυμβήθραν του Σιλωάμ, ο ερμηνεύεται απεσταλμένος· απήλθεν ουν και ενίψατο και ήλθε βλέπων».

Ας ελπίσουμε λοιπόν ότι με την βοήθειά Του θα αναβλέψουν οι Έλληνες πολίτες και θα ψηφίσουν στην
κάλπη εκείνους που θα δώσουν σε όλους μας όραμα, ελπίδα και βεβαίως απαλλαγή από τα μαύρα σκοτάδια των μνημονίων, της λιτότητας, της ανεργίας, των αυτοκτονιών.   

Ευτυχώς πάντως που οι εκλογές δεν έγιναν στις 18 Μαΐου, την Κυριακή της Σαμαρείτιδος,  γιατί τότε ο κ. Σαμαράς ίσως  να είχε κάποιο λόγο να χαίρεται.
Τςςς

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις