ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Ο σταθμός μετρό "Αγία Μαρίνα" είναι στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας.

Είμαστε οι Δημότες Αγίας Βαρβάρας, Αιγάλεω και Χαϊδαρίου
Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι ο σταθμός μετρό "Αγία Μαρίνα" είναι στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας.
Θέλουμε και απο εσάς να προβάλλετε στο blog σας ότι ο σταθμός μετρό "Αγία Μαρίνα" είναι στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας.
Ακόμη περισσότερες πληροφορίες και στο site του Αττικό Μετρό γιατί ο σταθμός μετρό "Αγία Μαρίνα" είναι στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας.
'Εχουμε ξεκινήσει εκστρατεία σωστής
ενημέρωσης ότι ο σταθμός μετρό "Αγία Μαρίνα" είναι στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας.

To σταθμό μετρό "Αγία Μαρίνα" στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας το αναμένουμε να λειτουργήσει προσεχώς.

Δείτε και το blog που εμείς φτιάξαμε οι δημότες Αγίας Βαρβάρας, Αιγάλεω και Χαϊδαρίου. Θα δείτε ξεκάθαρα στον χάρτη γιατί ο σταθμός μετρό "Αγία Μαρίνα" είναι στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας.

http://edokaitoradikaiosi.blogspot.com/

4 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους και κάτι σωστό που γίνεται σε αυτόν τον τόπο. Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στους άνθρωπους αυτούς που μπόρεσαν να εξηγήσουν οτι ο σταθμός μετρό "Αγία Μαρίνα" είναι στο Δήμο Αγίας Βαρβάρας. Διάβασα και το blog σας που είναι σωστά ενημερωμένο και είστε συνηδειτοποιημένοι.

Ανώνυμος είπε...

ε αλλοίμονο Γι αυτό το τόσο σημαντικό θέμα για την συνέχιση της εύρυθμης λειτουργείας του μετρό, αλλά και του κράτους, ίσως και της Ε.Ε. ,πολύ καλά κάνατε και μας ενημερώνετε και καλως ζητάτε δικαίωση Και να λογοδοτήσουν όσοι διέδιδαν ότι δεν βρίσκεται(το μετρό) στην Α.Βαρβάρα Σωστά το λέει και ο τίτλος του blog σας "ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ"

Ανώνυμος είπε...

Ο σταθμός μετρό "Αγία Μαρίνα" είναι στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας. Δεν είναι στον Δήμο Χαϊδαρίου όπως είναι στον τίτλο. Διορθώστε τον τίτλο.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ. ΜΕΝΩ ΧΑΪΔΑΡΙ. Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕΤΡΟ "ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ" ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ. ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΙΑ...

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις