ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Ημέρα περισυλλογής και όχι πανηγυρισμών

Η συμφωνία που επιτεύχθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στις Βρυξέλλες για την ρύθμιση των ελληνικών χρεών είναι σωτήρια στην παρούσα φάση, αλλά μόνο για πανηγυρισμούς δεν προσφέρεται.
Η χώρα μας δέχθηκε αυξημένο διεθνή οικονομικό έλεγχο, ειδικούς λογαριασμούς και πλήθος επαχθών μέτρων, προκειμένου να αποφύγει τη χρεοκοπία.
Υπό αυτή την έννοια ουδείς μπορεί να δηλώσει υπερήφανος για ό,τι συνέβη στη χώρα τα
τελευταία χρόνια.
Αντιθέτως οι περιστάσεις επιβάλλουν περισυλλογή και εμμονή στην προσπάθεια εξυγίανσης της ελληνικής οικονομίας, με σχέδιο και στρατηγική.

Κακά τα ψέματα, το ελληνικό φέσι είναι το μεγαλύτερο στην οικονομική ιστορία του σύγχρονου κόσμου και κανείς δεν μπορεί να επαίρεται γι' αυτό.

Τώρα είναι καιρός για ανασύνταξη και ανασυγκρότηση.

Φαινόμενα σαν κι αυτά των αστικών συγκοινωνιών, όπου αυξήθηκαν τα εισιτήρια κατά 40% , προσελήφθησαν 1000 ελεγκτές για να περιορίσουν τους τσαμπατζήδες και το έριξαν στην πρέφα, με αποτέλεσμα τα έσοδα να αυξηθούν μόλις κατά 4%, δεν είναι ανεκτά στη νέα κατάσταση. Με όλο αυτό το καθεστώς ασυδοσίας, ωχαδερφισμού, λούφας και παραλλαγής πρέπει να τελειώνουμε οριστικά και αμετάκλητα. Αλλιώς την επόμενη φορά, ούτε ο Παπαδήμος, ούτε η αλληλεγγύη των ευρωπαίων θα μπορούν να μας διασώσουν.
TO ΒΗΜΑ

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις