ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ : «Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ. ΔΕΝ ΧΡΕΟΚΟΠΕΙ»

Μπορεί η δικαιοσύνη … «να πήρε τις αποφάσεις της», αλλά, τον τελευταίο λόγο τον έχει ο κόσμος. «Αυτός που αποδεικνύει καθημερινά, την αναγνώριση του έργου του Παναγιώτη Ψωμιάδη» δήλωσε στο kentrinews.gr, στενός συνεργάτης του Ψωμιάδη. Το θερμό χειροκρότημα που εισέπραξε, το βράδυ της Παρασκευής, ο «Παναγιώτης» στο Αλεξάνδρειο Ίδρυμα στο Δίον, κατά τη διάρκεια των αποκαλυπτηρίων του Μεγάλου Αλεξάνδρου, θα το «ζήλευαν» πολλοί πολιτικοί.
Ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, κ.κ. Άνθιμος επιβράβευσε το έργο του για τη Μακεδονία τονίζοντας πως «είναι η φωνή
της αλήθειας» και ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, Γιώργος Καρατζαφέρης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Για μένα Περιφερειάρχης Κ.Μ. είναι ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Ιδεολογικά είμαστε το ίδιο».
Ο κ. Ψωμιάδης, άγγιξε –για ακόμα μία φορά- την καρδιά των Μακεδόνων ξεκαθαρίζοντας: «Η Μακεδονία δεν πρόκειται να χρεοκοπήσει ποτέ. Η Μακεδονία δεν ξεπουλιέται. Τολμήστε να κάνετε έστω και ένα βήμα».
Σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος δηλώνει πως αισθάνεται «δικαιωμένος και ικανοποιημένος» από την αγάπη του κόσμου στο πρόσωπό του.
http://www.kentrinews.gr/?p=29936

1 Σχόλια:

Βραχασιώτης είπε...

Όπως θα έλεγε ο μέγας πολιτειολόγος, καθηγητής κάποιου πανεπιστημίου κ. Ζουράρις:
"Χσσχέστηκ' η φοράδα στ' αλώνι"

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις