ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Δεν μας αλλάζει την ψυχή του κόσμου η καταφρόνια >>> το φέσι του Οθωμανού, του Γερμανού η μπότα! >>> Και ξέρουμε το πώς κυλούν της λευτεριάς τα χρόνια: >>> δύσκολα είναι, καθώς λεν, τα εκατό τα πρώτα!
__________________________________________________________________________________________________

Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020

Η Ελλάδα, πρώτη σε θανάτους σε όλη την Ευρώπη!!!

Μέχρι σήμερα, οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι θαμώνες των τηλεπαραθύρων, υπουργοί και βουλευτές της κυβέρνησης, μας διαβεβαίωναν πως η Ελλάδα, βρίσκεται σε πολύ καλή θέση σε ό,τι αφορά τους θανάτους λόγω κορωνοϊού σε σύγκριση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Όμως σήμερα, στην εκπομπή «Καλημέρα», στον ΣΚΑΪ, (τι ειρωνεία…), ο Γιώργος Αυτιάς, συνομιλούσε με τον κ. Νικόλαο Καπραβέλο, Διευθυντή της ΜΕΘ στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου», στην Θεσσαλονίκη. Μεταξύ των όσων είπε ο κ. Καπραβέλος, τα

οποία ομολογουμένως παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον, ο γιατρός απεκάλυψε, διαψεύδοντας τα κυβερνητικά μυθεύματα, πως : «την πατήσαμε. Αν δε ληφθούν μέτρα θα είναι εθνική τραγωδία. Το 24ωρο της 25ης Νοέμβρη, η Θεσσαλονίκη κατέγραψε πρωτιά με μεγαλύτερο αριθμό θανάτων ανά 1 εκατ. πληθυσμό, σε όλη την Ευρώπη».

Είναι γνωστό ότι οι λίγοι μπορεί να κοροϊδεύουν τους πολλούς για λίγο, αλλά αποκλείεται οι λίγοι να κοροϊδεύουν τους πολλούς για πολύ, συνεπώς διερωτώμαι πόσο καιρό ακόμη μπορεί οι κυβερνώντες να κοροϊδεύουν τους Έλληνες. Επειδή λοιπόν «Ἀρχὴ ἄνδρα δείκνυσι», φαίνεται πως το ψέμα, η εξαπάτηση και οι παλινωδίες δεν μπορούν να επιτύχουν αναστροφή του ζόφου και μάλλον φαντάζουν απέλπιδες οι περί του αντιθέτου πολυπληθείς επικοινωνιακές προσπάθειες  της κυβερνήσεως.

Δημήτρης Μακρής

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις