ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020

Πέτσας και… Πέτσινες κυρώσεις

Φτου κι απ' την αρχή. Πληροφορούμεθα από τον εκπρόσωπο της Κυβερνήσεως αλλά και από τα εντεταλμένα ραδιοτηλεοπτικά δίκτυα, πως η Ελλάδα, μετά τις νέες προκλήσεις της Τουρκίας, επιδίδεται (ξανά) σε διπλωματικό μαραθώνιο.  Μας λένε επίσης πως οι κυρώσεις κατά της Τουρκίας είναι (ξανά) πάνω στο τραπέζι  του Συμβουλίου Κορυφής, που καλώς εχόντων των πραγμάτων (αν δεν προσβληθεί κάποιος από κορωνοϊό), θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες, στις 15 και 16 Οκτωβρίου.

Μας λένε επίσης ότι "αυτή την φορά δεν θα έχει μαστίγιο και καρότο αλλά

μόνο μαστίγιο"  κάτι ανάλογο με αυτό που μας λέγανε και στο προηγούμενο Συμβούλιο Κορυφής "μην ανησυχείτε, θα υπάρχουν κυρώσεις που δαγκώνουν". Αλλά τι άλλο μπορεί να περιμένει κανείς να ακούσει από το στόμα ενός Πέτσα, εκτός από… Πέτσινες κυρώσεις.

Υπάρχει όμως και κάτι άλλο. Με την μέχρι σήμερα πορεία των Ελληνοτουρκικών ζητημάτων έχει αποδειχθεί πως, με το να επιδίδεται η Ελλάδα σε διπλωματικό μαραθώνιο το μόνο που επιτυγχάνει είναι να εκδίδεται στις τουρκικές ορέξεις αλλά και να εκτίθεται διεθνώς με την ηττοπαθή στάση της.

Δ.Μ.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις