ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2015

Αυτή ειναι η αλήθεια για όσους δεν πλήρωσαν την δόση του ΕΝΦΙΑ

Ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών για όσους δεν πλήρωσαν την δόση του ΕΝΦΙΑ που έληγε σήμερα, αναφέρει, απαντώντας στα δημοσιεύματα που απο το πρωϊ έγραφαν τι θα συμβεί σε έναν πολίτη που χάσει τη σημερινή προθεσμία. 
«Τις τελευταίες ώρες βρισκόμαστε
απέναντι σε μια «επίθεση» παραπληροφόρησης από κάποια μέσα, όσον αφορά το θέμα της μη καταβολής της πρώτης δόσης του ΕΝΦΙΑ, η οποία λήγει σήμερα 30/10/2015 και τον συσχετισμό της με απώλεια της ρύθμισης των 100 δόσεων.
Θέλουμε να ενημερώσουμε τους πολίτες πως δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση, αφού κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται από κανένα νόμο».

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις