ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021

Vaccinati*

Είναι γνωστό ότι υπήρχαν και υπάρχουν διάφορες λέσχες των οποίων τα λιγοστά μέλη και μόνον αυτά (members only) έχουν προνόμια, όπως για παράδειγμα η συμμετοχή σε διάφορες δραστηριότητες (γεύματα, ταξίδια κλπ). Αυτές οι λέσχες έχουν ως μέλη πολύ εύπορους έως πάμπλουτους συμπολίτες μας και δεν μπορεί «ο πάσα ένας» να εισχωρήσει στις τάξεις τους. Σκέφτηκε λοιπόν ο Πρωθυπουργός μας, με την κοινωνική ευαισθησία που τον διακρίνει, να δημιουργήσει μια λέσχη members only, στην οποία θα μπορούν όλοι οι Έλληνες να γίνουν μέλη και μάλιστα δωρεάν.  Έτσι, ίδρυσε την λέσχη των Vaccinati, έχοντας ως πρότυπο τους Illuminati. Για να γίνει όμως κάποιος, μέλος των Vaccinati, πρέπει να είναι εμβολιασμένος, ενώ για τους Illuminati, ως γνωστόν, πρέπει να είναι πεφωτισμένος όπως ο ίδιος ο Πρωθυπουργός μας που όμως ως εμβολιασμένος, απέκτησε αυτοδικαίως και την ιδιότητα του μέλους των Vaccinati. Με αυτόν τον τρόπο όλοι μας με ένα ή δύο «τρυπήματα» θα μπορούμε να έχουμε τα προνόμια που θα απολαμβάνουν τα μέλη της λέσχης των Vaccinati. Θα μπορούμε να εργαζόμαστε, να ταξιδεύουμε, να πηγαίνουμε σε εστιατόρια, να πηγαίνουμε στο γήπεδο, σε μπαρ, σε συναυλίες, στο θέατρο, στον κινηματογράφο και πάει λέγοντας. Τώρα, όσον αφορά στους άλλους, στους μη εμβολιασμένους, αυτοί, άνεργοι, κοινωνικά περιθωριοποιημένοι, ηθικά βδελύγματα, θα σέρνονται ρακένδυτοι στους δρόμους ψάχνοντας για ένα «μαύρο» μεροκάματο και στα σκουπίδια για λίγη τροφή ή θα κολλάνε τα πρόσωπά τους στις τζαμαρίες των εστιατορίων που θα ντερλικώνουν οι Vaccinati, ικετεύοντας για τα αποφάγια τους. 

Ελλάδα 2021, Εθνικό Επιχειρησιακό Σχέδιο Εμβολιασμών - Επιχείρηση «Ελευθερία» - Χτίζουμε τα τείχη της ανοσίας και ζούμε ελεύθεροι μέσα στα τείχη της ανοησίας.

ΓΔ

* οι εμβολιασμένοι

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις