ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2015

Τεχνοκρατική ..Δημοκρατία!!

Μας έχουν κυριολεκτικά πρήξει τα ...συκώτια ο Λεβέντης και ο Θεοδωράκης, αφού σε όποιο τηλεπαράθυρο βρεθούν επαναλαμβάνουν την "ανάγκη για κυβέρνηση τεχνοκρατών". Δηλαδή, οι δύο αυτοί επίδοξοι σωτήρες της Ελλάδος και τα υπόλοιπα κομμάτια στα κόμματά τους τους ομολογούν πως  είναι ανίκανοι να αναλάβουν οποιδήποτε ευθύνη στην διακυβέρνηση της χώρας εάν ήθελε κάτι τέτοιο προκύψει.
Έλληνες ψηφοφόροι του Λεβέντη και του
Θεοδωράκη, πρέπει να αισθάνεσθαι τουλάχιστον ηλίθιοι αφού με την ψήφο σας οδηγήσατε στην Βουλή ανθρώπους μόνο και μόνο για να προσπαθήσουν ή και να μπορέσουν να επιτύχουν τον διορισμό κυβέρνησης τεχνοκρατών -δικής τους επιλογής- μιας και οι ίδιοι αισθάνονται -αλλά και τελικώς αποδεικνύεται πως είναι- παντελώς ανεπαρκείς να εκτελέσουν τα καθήκοντά.
Δ.Μ.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις