ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Δεν μας αλλάζει την ψυχή του κόσμου η καταφρόνια >>> το φέσι του Οθωμανού, του Γερμανού η μπότα! >>> Και ξέρουμε το πώς κυλούν της λευτεριάς τα χρόνια: >>> δύσκολα είναι, καθώς λεν, τα εκατό τα πρώτα!
__________________________________________________________________________________________________

Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2015

Αποκλειστικό: ποιός θα εκλεγεί πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, εν όψει της ψηφοφορίας για την ανάδειξη νέου προέδρου στην Νέα Δημοκρατία, δύο εκ των ανθυποψηφίων οι κύριοι Κυριάκος Μητσοτάκης και Απόστολος Τζιτζικώστας, συναντώνται με άκρα μυστικότητα σχεδόν καθημερινώς και προετοιμάζουν το νέο πολιτικο-ιδεολογικό πλαίσιο του κόμματος το οποίο θα ανακοινώσουν από κοινού την 28η Οκτωβρίου. Η επιλογή της ημερομηνίας δεν είναι τυχαία αφού οι κύριοι Μητσοτάκης και Τζιτζικώστας έχουν αποφασίσει να διακηρύξουν το δικό τους ΟΧΙ στις "πολιτικές επιλογές της πλάκας" και των "απομιμήσεων του ΣΥΡΙΖΑ". 
Επιπροσθέτως, με δεδομένη την τεράστια
απήχηση που έχει στην δίευρη εκλογική βάση του κόμματος ο τηλεοπτικός θορυβοποιός Άδωνις Γεωργιάδης -ο οποίος σκοπίμως προφασίστηκε ότι δυσκολευόταν να συγκεντρώσει 50 υπογραφές ενώ στην πραγματικότητα είχε στην τσάντα του λίστα με 217 υπογραφές- οι κύριοι Μητσοτάκης και Τζιτζικώστας παραμερίζοντας τις όποιες βλέψεις ή φιλοδοξίες έχουν για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας φαίνεται ότι έχουν λάβει μια εξόχως σημαντική αλλά και σημαδιακή απόφαση.

Σύμφωνα λοιπόν με τις ίδιες πηγές, την απόφαση αυτή που θα αποτελέσει σταθμό στην ιδεολογική εξέλιξη της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και θα ανατρέψει το όλο σκηνικό στην κούρσα της εκλογής για την θέση του προέδρου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, θα παρουσιάσουν σε κοινή συνέντευξη τύπου οι δύο ανθυποψήφιοι με μια λιτή ανακοίνωση το περιεχόμενο της οποίας αν και ξενίζει με το ύφος και την διατύπωσή του, σας παρουσιάζουμε σε πανελλήνια αποκλειστικότητα:

«Η Νέα Δημοκρατία έχει χάσει προ πολλού τον πολιτικό και ιδεολογικό προσανατολισμό της.
Οι πολιτικές επιλογές της, επιεικώς χαρακτηρίζονται ως αστείες, οι κομματικές αποφάσεις της είναι της πλάκας ενώ το ιδεολογικό υπόβαθρό της περιορίζεται σε μια απλή μίμηση εκείνου του ΣΥΡΙΖΑ.
Για τους παραπάνω λόγους και δεδομένης της κομματικής συγκυρίας  θεωρούμε ότι ο μόνος αυθεντικός εκφραστής της Νέας Δημοκρατίας, καταλληλότερος για το αξίωμα του προέδρου του κόμματος, ο οποίος ταυτοχρόνως μπορεί να συγκεράσει  και στην κυριολεξία όσα έχουν να πουν ένας Μητσοτάκης και ένας Τζιτζικώστας, είναι ο Γιώργος Μητσικώστας
Κυριάκος   Μητσοτάκης
Απόστολος Τζιτζικώστας

οπ.

1 Σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Φούφουτος θα κερδίσει με υποστήριξη από τον Καραμανλή και τον Αβραμόπουλο.

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις