ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2015

Παρέμβαση Λιου: Το χρέος πρέπει να αποτελεί μέρος των διαπραγματεύσεων

Τον κώδωνα του κινδύνου για τους κινδύνους που κρύβει η περίπτωση της μη κατάληξης σε συμφωνία ανάμεσα σε Ευρώπη και την Ελλάδα έκρουσε ο Τζακ Λιου.
Ο υπουργός Οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής για ακόμη μια φορά έκανε παρέμβαση για το ελληνικό ζήτημα αναφέροντας ότι «το χρέος πρέπει να αποτελεί μέρος των διαπραγματεύσεων».
Tην ανάγκη να υπάρξει μία «μορφή αναδιάρθρωσης» του ελληνικού χρέους
υπογράμμισε ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, Τζακ Λιου, στο περιθώριο συνέντευξης που παραχώρησε στο Yahoo.
«Χρειάζεται να γίνει συζήτηση για μια μορφή αναδιάρθρωσης ενός μέρους του ελληνικού χρέους» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Λιου, εκτιμώντας παράλληλα, ότι θα υπάρξει συμφωνία για την Ελλάδα εντός του Σαββατοκύριακου.
«Ελπίζω ότι θα πάρουν σοβαρά αυτό το Σαββατοκύριακο. Αυτό που με ανησυχεί στις συζητήσεις που γίνονται για την Ελλάδα είναι οι πολλές προθεσμίες, ο αριθμός των φορών που τα πράγματα έφτασαν οριακά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός ΥΠΟΙΚ.
Προειδοποίησε δε ότι αυξάνεται ο κίνδυνος ενός ατυχήματος όσο πληθαίνουν αυτές οι καταστάσεις.
Ελπίζω να μπορέσουν να καταλήξουν σε μια συμφωνία που θα αποτρέπει την κατάρρευση της ελληνικής οικονομίας, ανέφερε, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Δεν είναι καιρός για ένα σοκ».

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις