ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Η αποτελεσματική καταπολέμηση του κορωνοϊού >>> με την μείωση του συνωστισμού στα λεωφορεία >>> μετατίθεται για το τέλος του χρόνου >>> Όπως μας ενημέρωσε η κυβέρνηση δια των αρμοδίων κορωνομάχων >>> μετά τον Νοέμβριο θα αυξηθεί η δυναμικότης του στόλου των αστικών λεωφορείων >>> με την συνδρομή της αρμάδας των ΚΤΕΛ >>> αλλά και του ιππικού που θα καλπάζει στις εναπομείνασες διαδρομές του "Μεγάλου Περιπάτου" για την τήρηση των αποστάσεων >>> με επικεφαλής τους μασκοφόρους στρατηλάτες Χαρδαλιά και Μπακογιάννη >>> Τότε και μόνον τότε ο κορωνοϊός θα κατατροπωθεί >>> για να ζήσουν αυτοί καλά κι' εμείς χειρότερα...
__________________________________________________________________________________________________

Σάββατο, 20 Ιουνίου 2015

Το 10% των εξοπλιστικών αγαθών που παράγει η Γερμανία πηγαίνουν στην Ελλάδα

Ένας γερμανός βουλευτής “ξεγυμνώνει” την υποκρισία της ίδιας του της χώρας.
Η Γερμανία προωθεί στην Ελλάδα το 10% των “εξοπλιστικών της προϊόντων” και από την άλλη την καλεί να περικόψει τις αμυντικές της δαπάνες!!! Προφανώς αυτό που θέλει να πει είναι να αγοράζουμε μόνο από το Βερολίνο.
Ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος της Αριστεράς Γκρέγκορ Γκίζι σε συνέντευξή του στο γερμανικό ραδιόφωνο DLF ήταν αποκαλυπτικός για τα όσα υποστηρίζει το
Βερολίνο σχετικά με τους ελληνικούς εξοπλισμούς.
Στην ερώτηση γιατί η ελληνική κυβέρνηση δεν περικόπτει τις στρατιωτικές της δαπάνες, επισημαίνει πως η πληροφόρηση γενικότερα είναι πολύ αντιφατική και απαντά:
«Το αντίθετο μου λένε συμβαίνει.
Χθες ή προχθές το υπουργείο Άμυνας δήλωσε πως θα πάγωνε το σύνολο του προϋπολογισμού για τους εξοπλισμούς. Γνωρίζετε όμως ότι το 10% των εξοπλιστικών αγαθών που παράγουμε πηγαίνουν στην Ελλάδα; Η γερμανική αμυντική βιομηχανία είχε εκδηλώσει μεγάλο ενδιαφέρον να συνεχιστούν αυτά τα προγράμματα. Θα προτιμούσα να ήμουν στις διαπραγματεύσεις, για να μπορώ να σας πω με ακρίβεια τι συμβαίνει. Νομίζω ότι εμείς εδώ βρισκόμαστε λίγο μακριά από την αλήθεια».
Αυτά για όσους επιμένουν να υποστηρίζουν ότι οι Γερμανοί έχουν “αγαθές προθέσεις” στο “ελληνικό ζήτημα.
DW

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις