ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Σάββατο, 20 Ιουνίου 2015

Το 10% των εξοπλιστικών αγαθών που παράγει η Γερμανία πηγαίνουν στην Ελλάδα

Ένας γερμανός βουλευτής “ξεγυμνώνει” την υποκρισία της ίδιας του της χώρας.
Η Γερμανία προωθεί στην Ελλάδα το 10% των “εξοπλιστικών της προϊόντων” και από την άλλη την καλεί να περικόψει τις αμυντικές της δαπάνες!!! Προφανώς αυτό που θέλει να πει είναι να αγοράζουμε μόνο από το Βερολίνο.
Ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος της Αριστεράς Γκρέγκορ Γκίζι σε συνέντευξή του στο γερμανικό ραδιόφωνο DLF ήταν αποκαλυπτικός για τα όσα υποστηρίζει το
Βερολίνο σχετικά με τους ελληνικούς εξοπλισμούς.
Στην ερώτηση γιατί η ελληνική κυβέρνηση δεν περικόπτει τις στρατιωτικές της δαπάνες, επισημαίνει πως η πληροφόρηση γενικότερα είναι πολύ αντιφατική και απαντά:
«Το αντίθετο μου λένε συμβαίνει.
Χθες ή προχθές το υπουργείο Άμυνας δήλωσε πως θα πάγωνε το σύνολο του προϋπολογισμού για τους εξοπλισμούς. Γνωρίζετε όμως ότι το 10% των εξοπλιστικών αγαθών που παράγουμε πηγαίνουν στην Ελλάδα; Η γερμανική αμυντική βιομηχανία είχε εκδηλώσει μεγάλο ενδιαφέρον να συνεχιστούν αυτά τα προγράμματα. Θα προτιμούσα να ήμουν στις διαπραγματεύσεις, για να μπορώ να σας πω με ακρίβεια τι συμβαίνει. Νομίζω ότι εμείς εδώ βρισκόμαστε λίγο μακριά από την αλήθεια».
Αυτά για όσους επιμένουν να υποστηρίζουν ότι οι Γερμανοί έχουν “αγαθές προθέσεις” στο “ελληνικό ζήτημα.
DW

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις