ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Πέμπτη, 25 Δεκεμβρίου 2014

Βέλη της Χρυσής Αυγής και "συνταγματικό τόξο"

«Με έκπληξη πληροφορήθηκα τη δήλωση του υποψηφίου για την προεδρία της Δημοκρατίας, Σταύρου Δήμα, δήλωση με την οποία έλεγε ότι δεν θα αποδεχτεί το αξίωμα του Πρόεδρου εάν εκλεγεί με τις ψήφους της Χρυσής Αυγής».
Τα παραπάνω αναφέρει ο προφυλακισμένος γ.γ της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, σε απάντηση στη δήλωση που έκανε νωρίτερα ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Σταύρος Δήμας.
Και συνεχίζει ο κ. Μιχαλολιάκος: «Μου
κάνει πραγματικά κατάπληξη πως είναι δυνατόν να φαντάστηκε ο υπουργός της κυβερνήσεως Παπαδήμου, Σταύρος Δήμας, μιας κυβερνήσεως η οποία εξόντωσε με το περίφημο PSI τους Έλληνες συνταξιούχους και μικροομολογιούχους, ότι θα ήταν δυνατόν να τον ψηφίσουν οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής. 
Ας μην αγωνιά λοιπόν... δεν πρόκειται να εκλεγεί ούτως ή άλλως, αλλά σίγουρα δεν θα εκλεγεί με τις ψήφους της Χρυσής Αυγής».

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις