ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Πέμπτη, 25 Δεκεμβρίου 2014

Auf Wiedersehen Herr Reichenbach…

Με διαταγή του Βασιλέως Όθωνος, η οποία δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ Α΄ 19, της 5ης  Οκτωβρίου 1839, παρασημοφορείται με τον αργυρούν σταυρόν των Ιπποτών του Τάγματος του Σωτήρος, ο Χρηστόφορος Ράϊχενμπαχ, υπολοχαγός του πυροβολικού και διευθυντής του Νομισματοκοπείου.
   Το 1839 λοιπόν, ο Χρηστόφορος Ράϊχενμπαχ, που ήταν υπολοχαγός του πυροβολικού, ρύθμιζε την έκδοση και κυκλοφορία των χρημάτων στην χώρα μας, αφού ήταν ο διευθυντής του Νομισματοκοπείου της Ελλάδος.
Mετά από 175 χρόνια, κάποιος απόγονός του, ο Χόρστ Ράϊχενμπαχ, ρυθμίζει με ποιό τρόπο και που θα διαθέτει το Ελληνικό κράτος τα έσοδά του.
Ο Χρηστόφορος, εξετέλεσε το έργο του, απεχώρησε από την Ελλάδα και αργότερα
ανελήφθη εις τους ουρανούς.
Ο Χόρστ, ο απόγονος, αφού  εξετέλεσε το έργο του, πληροφορούμεθα ότι αποχωρεί και αυτός από την Ελλάδα.
Μένει τώρα να δούμε πως θα ονομάζεται ο τρίτος Ράϊχενμπαχ, που αργά ή γρήγορα θα μας στείλουν οι Γερμανοί για να επιτροπεύει την Ελλάδα.  
Ταλαίπωροι Έλληνες, μια ζωή  Ράϊχενμπαχ..... και μυαλό δεν βάζετε.
Α.Α.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις