ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Επειδή γίνεται πολύς λόγος για την χρήση μάσκας >>> βλέποντας εικόνες από όλο τον κόσμο >>> και τους πολίτες να φορούν σχεδόν παντού μάσκες >>> δεν μπορώ να αντισταθώ στον πειρασμό να μην πω >>> ότι δεν γνωρίζω αν και κατά πόσο η μάσκα είναι αποτελεσματική ως μέσο προφύλαξης >>> σίγουρα όμως η υποχρεωτική χρήση της είναι η εκδίκηση του Ισλάμ απέναντι στον δυτικό κόσμο
__________________________________________________________________________________________________

Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014

Σας ικετεύω κυρίες και κύριοι βουλευτές

Όπως προαναγγέλλουν οι συγκυβερνήτες μας και οι «φίλοι» τους πολιτικοί στο εξωτερικό, όπως μας «ενημερώνουν» τα ημεδαπά και αλλοδαπά μέσα ενημέρωσης, όπως έχει προφητέψει ο παππούς του Γέροντος Παϊσίου, όπως το είδαν στα άστρα και στα χαρτιά η Λίτσα Πατέρα, ο Χορταρέας και άλλοι πολλοί,  αν δεν ψηφίσετε τον κ. Δήμα για πρόεδρο της Δημοκρατίας μας περιμένει το χάος. 
Θέλω όμως να μνημονεύσω, προς επίρρωση των ανωτέρω, τα όσα προβλέπει ο Άδωνις και η
Σοφία. Εν προκειμένω δεν μιλάμε για χάος αλλά για τον Αρμαγεδδώνα, αυτοπροσώπως…
Θα πτωχεύσουμε, δεν θα μπορούμε να αγοράσουμε γάλα για τα παιδιά μας και πετρέλαιο για να ζεσταθούμε, θα ενσκήψει  λιμός και  λύμη, θα μας βγάλουν ή θα μας πετάξουν έξω από την μάνα Ευρώπη, ενδέχεται να προκληθούν σεισμοί και τσουνάμι, ίσως μάλιστα ο μετεωρίτης ΚΖΧ-449 να πέσει στην πλατεία Συντάγματος.
Δεν ξέρω αγαπητοί μου βουλευτές, εθνοπατέρες και εθνομητέρες, αλλά μπροστά σε όσα μας περιμένουν αν δεν εκλέξετε πρόεδρο και γίνουν εκλογές, τότε δεν υπάρχει σωτηρία. Θα πεθάνουμε και είναι κρίμα. Εγώ ό ταπεινός εντολέας σας, φοβάμαι, φοβάμαι πολύ τις εκλογές. Τρέμω στην ιδέα ότι και αν ακόμη γλυτώσω από τον μετεωρίτη, από τους σεισμούς, από τον λιμό,  από τον Αρμαγεδδώνα  και τελικώς επιζήσω, δεν θα είμαι πια ευρωπαίος, οπότε δεν θα υπάρχει και λόγος να ζήσω.
Σας ικετεύω λοιπόν καλοί μου αντιπρόσωποι του Έθνους, κάντε την καρδιά σας πέτρα, την συνείδησή σας λάστιχο και ψηφίστε τον έρμο τον Δήμα για να γλυτώσω.
Υπάρχει όμως και ένας επιπλέον λόγος για τον οποίο πρέπει να βρεθούν οι 180 ψήφοι. Πρέπει επιτέλους να δικαιωθεί στα μάτια του κόσμου και η συγκυβέρνηση που καθημερινά μας λέει ότι διαπραγματεύεται σκληρά και ότι βρισκόμαστε στον προθάλαμο της ανάκαμψης. Έτσι, από τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου, χάρη στις επίπονες και σκληρές διαπραγματεύσεις, αλλά και χάρη στους οικονομικούς δείκτες της Ελλάδος που βελτιώνονται ολημερίς, δεν θα υπάρξουν μειώσεις μισθών και συντάξεων, δεν θα επιβληθούν νέοι φόροι, κοντολογίς δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα και κατά συνέπεια εσείς οι εκπρόσωποί μου στην Βουλή δεν θα χρειαστεί να ψηφίσετε άλλα επώδυνα μέτρα.
Εμπρός λοιπόν, ψηφίστε πρόεδρο αλλά μην λησμονείτε ότι η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο….
Παύλος Καμ.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις