ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Νοσταλγία...

Βασιλιάδες πρώην και νυν, πανίσχυροι εφοπλιστές, πολιτικοί, επιχειρηματίες, μιντιάρχες έδωσαν το παρών στην δεξίωση που παρέθεσε ο τ. Βασιλεύς Κωνσταντίνος και η σύζυγός του Άννα Μαρία στον Ναυτικό Όμιλο Πειραιώς για τον εορτασμό των 50 χρόνων από τον
γάμο τους.
Περίπου 200 υψηλοί προσκεκλημένοι παρευρέθησαν στην ανανέωση των όρκων αγάπης και αιώνιας πίστης που αντάλλαξε το βασιλικό ζεύγος.
Ποιοί έδωσαν το «παρών»
Παρούσα ήταν η βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία με την αδελφή της πριγκίπισσα Ειρήνη, καθώς και οι κόρες της, πριγκίπισσες της Ισπανίας Ελένα και Κριστίνα, τα παιδιά των Γκλύξμπουργκ και τα παιδιά του Κωνσταντίνου Παύλος, Νικόλαος, Αλεξία, Θεοδώρα και Φίλιππος.
Από βασιλικούς οίκους ήταν εκεί ο πρίγκιπας της Ιορδανίας, η βασίλισσα Μαργκρέτε της Δανίας, ο πρώην βασιλιάς της Βουλγαρίας Συμεών με τη σύζυγό του Μαργαρίτα, ο πρίγκιπας Αλέξανδρος της Σερβίας με τη σύζυγο του Αικατερίνη.
Πολλοί ήταν οι Έλληνες επιχειρηματίες αλλά και πολιτικοί που τίμησαν το βασιλικό ζεύγος, μεταξύ των οποίων ο Βαρδής Βαρδινογιάννης με τη σύζυγό του Μαριάννα, ο Μίνως Κυριακού και η σύζυγός του Μαρί, ο Σταύρος Ψυχάρης, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος με την Ζωή Λάσκαρη, η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Ισίδωρος Κούβελος, ο Σπύρος Καπράλος, οι εφοπλιστές Λαιμός, Νιάρχος, Γουλανδρής, Μάρκος Νομικός και πολλοί ακόμη.
Τους υψηλούς προσκεκλημένους υποδέχονταν στην πόρτα ο Κωνσταντίνος με την Άννα Μαρία.
Η δεξίωση άρχισε λίγο μετά της 21:00 και το μενού περιελάμβανε ραβιόλια με γέμιση από φιστίκια Αιγίνης, για κυρίως σερβιρίστηκε φιλέτο μοσχαράκι με πατάτες και ψάρι. 

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις