ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου 2014

Ο νέος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ ομιλεί και για λογαριασμό των Γερμανών

Η είδηση ήρθε μέσω Σκωτίας. Ο κ. Γεωργιάδης, ο νέος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ ομιλεί και για λογαριασμό των Γερμανών!
Όταν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα από το δημοψήφισμα που έλαβε χώρα στην Σκωτία, ανάρτησα μια σκέψη μου στο twitter, η οποία είχε ως ακολούθως: «Ουδέν κακό αμιγές καλού. Η Σκωτία θα γινόταν παράρτημα της Γερμανίας και οι Φριτς θα
τους σφήνωναν στα πισινά ένα ευρώ, να!»
Και, κάπως αναπάντεχα, η πρώτη απάντηση που εδέχθην ήταν από τον βουλευτή της ΝΔ κ. Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος έγραψε το εξής: «Ως γνωστόν στο μυαλό σας για όλα πρέπει να φταίει κάπου η Γερμανία και η Μέρκελ...»


Η εύλογη απορία μου, όπως διατυπώθηκε στον διάλογο με τον κ. Γεωργιάδη ήταν: 
«Kι εσείς κύριε βουλευτά είστε το γραφείο τύπου των Γερμανών και απαντάτε για λογαριασμό τους;» 
Η απάντησή του αξίζει να γνωστοποιηθεί και στους Έλληνες που δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο ή έχουν πρόσβαση αλλά δεν ασχολούνται με όσα γράφει ο Άδωνις Γεωργιάδης στο twitter. Ιδού τι είπε:...
«Ας απαντάει και κάποιος σε μία χώρα που ενώ μας έχουν δανείσει με ελάχιστο επιτόκιο δεκάδες δις εμείς τους βρίζουμε...»

Μικρές αγγελίες
Τι αποκάλυψε ο βουλευτής; Ότι απαντά για λογαριασμό των Γερμανών «που ενώ μας έχουν δανείσει με ελάχιστο επιτόκιο δεκάδες δις εμείς τους βρίζουμε...» Αν η ελληνική Ιστορία συνεχίσει να γράφεται στα... ελληνικά, κάποτε αυτή η άποψη του κ. Γεωργιάδη θα διδάσκεται στα σχολεία ως απολύτως αντιπροσωπευτική της κατάντιας του πολιτικού κόσμου.
Για καθαρά αρχειακούς λόγους, παρατίθεται και ο υπόλοιπος διάλογος με τον εμπροσθοφύλακα των Μνημονίων, που ξέρει ότι οι Γερμανοί μας δανείζουν με χαμηλό επιτόκιο αλλά λησμονεί ότι μας οφείλουν ακόμα το αναγκαστικό δάνειο και τις πολεμικές επανορθώσεις: «Παν. Λιάκος: Γενναίο εκ μέρους σας. Χρήζει δημοσιότητος. Απαντάτε για λογαριασμό των Γερμανών.
Άδωνις Γεωργιάδης: Δεν έχω αμφιβολία ότι θα με υβρίσετε στην έγκριτο εφημερίδα σας, συμβαίνει καιρό τώρα από το εξώφυλλο έως τις μικρές αγγελίες.
Π. Λ.: Υβρις η κριτική παράθεση των δραστηριοτήτων σας;
Α. Γ.: Θα έπρεπε όμως να έχετε πλέον καταλάβει ότι εμένα τέτοιου είδους απειλές, θα τα δημοσιεύσω, μόνον γέλιο μου προκαλούν από σας!
Π. Λ.: Ας γελά και κάποιος σε μια χώρα που πενθεί από τις απώλειες που προκάλεσε το Μνημόνιο που ψηφίσατε».

Από την εφημερίδα «δημοκρατία»
 

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις