ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Επειδή γίνεται πολύς λόγος για την χρήση μάσκας >>> βλέποντας εικόνες από όλο τον κόσμο >>> και τους πολίτες να φορούν σχεδόν παντού μάσκες >>> δεν μπορώ να αντισταθώ στον πειρασμό να μην πω >>> ότι δεν γνωρίζω αν και κατά πόσο η μάσκα είναι αποτελεσματική ως μέσο προφύλαξης >>> σίγουρα όμως η υποχρεωτική χρήση της είναι η εκδίκηση του Ισλάμ απέναντι στον δυτικό κόσμο
__________________________________________________________________________________________________

Τρίτη, 22 Ιουλίου 2014

Μας τρομοκρατούν αναίσχυντα

Του Κώστα Χαρδαβέλλα
Άντε πάλι, άρχισε το παραμύθι της πιθανής πτώχευσης της Ελλάδας μέχρι τέλους του 2014. Τώρα που υπάρχει πλεόνασμα –μικρό ή μεγάλο. Τώρα που η έξοδος από το ευρώ δεν υπάρχει ούτε καν σαν σκέψη. Τώρα που τα δημοσιονομικά μας πάνε καλύτερα. Τώρα που τα έσοδα από τον τουρισμό αυξάνονται φέτος κατακόρυφα. Και τώρα που υπάρχει και η «καβάτζα» πετρελαίου και φυσικού αερίου.
 Άλλοτε ο Bloomberg, άλλοτε οι οίκοι αξιολόγησης, άλλοτε η Black Rock που εννοείται ότι ελέγχει τις τράπεζες και άλλοτε
διάφοροι πληρωμένοι κοντυλοφόροι εξαπολύουν αυτόν τον τρόμο στον ελληνικό λαό: «πάτε για πτώχευση».
Μας τρομοκρατούν αναίσχυντα, αυτή τη φορά μέσω Black Rock, γιατί Βερολίνο και Βρυξέλλες τρέμουν τις ελληνικές εκλογές, όποτε κι αν γίνουν αυτές, Οκτώβρη ή Μάρτη.
Μας τρομοκρατούν αναίσχυντα, ώστε σαν φοβισμένα πρόβατα να ψηφίσουμε αυτόν που δεν θα κάνει τη μεγάλη ανατροπή, αλλά θα συνεχίσει την ίδια πολιτική υποταγής.
Μας τρομοκρατούν αναίσχυντα, ενώ γνωρίζουν ότι το Σεπτέμβρη θα αρχίσει μία τελική συζήτηση με τους εταίρους μας για επιμήκυνση εξόφλησης του χρέους και νέα μείωση των επιτοκίων του.
Γράψτε τους τρομοκράτες εκεί που πρέπει. Και τους οίκους και τους παπαγάλους και την Black Rock και τους Bloomberg. Αυτοί παίζουν το χοντρό τους παιχνίδι της κερδοσκοπίας και της τρομοκράτησης του ελληνικού λαού. Εμείς προχωράμε στο Γολγοθά μας, γιατί θέλουμε να σώσουμε τη χώρα μας. Και θα τη σώσουμε, γιατί μπορούμε.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις