ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Μετά φταίνε όσοι φώναζαν «να καεί, να καεί…»

Γέμισαν τα τηλεπαράθυρα από τις θλιβερές φατσούλες ορισμένων βουλευτών που ψηφίσαμε για να μας εκπροσωπούν και να μεριμνούν για τα συμφέροντά μας. Ο λόγος αφορά τους βουλευτές που ακόμη σκέφτονται αν θα ψηφίσουν «Σταύρος Δήμας» ή «παρών», αλλά και εκείνους που έχουν πάρει την απόφαση αλλά δεν μας την λένε. 
Ε, λοιπόν ποτέ δεν κατάλαβα πως είναι
δυνατόν να έχουμε στείλει στην Βουλή ανθρώπους προκειμένου, μεταξύ άλλων, να εκλέξουν ή όχι πρόεδρο της Δημοκρατίας και αυτοί να αρνούνται να μας ενημερώσουν εγκαίρως για το τι θα πράξουν. Αν έτσι κατάντησε  η κοινοβουλευτική δημοκρατία  στην χώρα μας, αν βουλευτές τύπου Μελά  που με την κρυψίνοιά τους ή και το ποικιλόμορφο κομματικό-οικονομικό αλισβερίσι ισχυρίζονται ότι είναι ικανοί να παράσχουν σταθερότητα στην χώρα, τότε δικαίως πριν λίγο καιρό στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας των πολιτών και στις διαδηλώσεις είχε γίνει μόνιμη επωδός το γνωστό «να καεί, να καεί το μπο@@@@λο   η βουλή»
Δ.Μ.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις