ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου 2014

Μετά φταίνε όσοι φώναζαν «να καεί, να καεί…»

Γέμισαν τα τηλεπαράθυρα από τις θλιβερές φατσούλες ορισμένων βουλευτών που ψηφίσαμε για να μας εκπροσωπούν και να μεριμνούν για τα συμφέροντά μας. Ο λόγος αφορά τους βουλευτές που ακόμη σκέφτονται αν θα ψηφίσουν «Σταύρος Δήμας» ή «παρών», αλλά και εκείνους που έχουν πάρει την απόφαση αλλά δεν μας την λένε. 
Ε, λοιπόν ποτέ δεν κατάλαβα πως είναι
δυνατόν να έχουμε στείλει στην Βουλή ανθρώπους προκειμένου, μεταξύ άλλων, να εκλέξουν ή όχι πρόεδρο της Δημοκρατίας και αυτοί να αρνούνται να μας ενημερώσουν εγκαίρως για το τι θα πράξουν. Αν έτσι κατάντησε  η κοινοβουλευτική δημοκρατία  στην χώρα μας, αν βουλευτές τύπου Μελά  που με την κρυψίνοιά τους ή και το ποικιλόμορφο κομματικό-οικονομικό αλισβερίσι ισχυρίζονται ότι είναι ικανοί να παράσχουν σταθερότητα στην χώρα, τότε δικαίως πριν λίγο καιρό στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας των πολιτών και στις διαδηλώσεις είχε γίνει μόνιμη επωδός το γνωστό «να καεί, να καεί το μπο@@@@λο   η βουλή»
Δ.Μ.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις