ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Δεν μας αλλάζει την ψυχή του κόσμου η καταφρόνια >>> το φέσι του Οθωμανού, του Γερμανού η μπότα! >>> Και ξέρουμε το πώς κυλούν της λευτεριάς τα χρόνια: >>> δύσκολα είναι, καθώς λεν, τα εκατό τα πρώτα!
__________________________________________________________________________________________________

Πέμπτη, 31 Ιουλίου 2014

Ε, ναι! τότε και εγώ είμαι φασίστας

 Καλά, εδώ στην Ελλάδα, μας τα έχουν πεί και τα ξέρουμε. Είμαστε τεμπέληδες, ανεπρόκοποι, λαμόγια, και αναδείξαμε ως τρίτο κόμμα στην Βουλή την Χρυσή Αυγή.
Όμως ας βρεθεί κάποιος Πρετεντέρης ή στην χειρότερη περίπτωση ένας Βενιζέλος (ο ΕΓΩ), να μας εξηγήσουν γιατί στην Γαλλία, η πρώτη επίσημη και σοβαρή (IFOP) δημοσκόπηση για τις προεδρικές εκλογές του 2017 (το ξέρω είναι νωρίς ακόμη), που δημοσιεύθηκε στη σημερινή LE FIGARO, δίνει την πρώτη θέση για το αξίωμα του προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας, στην κυρία Μαρίν Λεπέν;;;
Έχουμε και λέμε λοιπόν, φασίστες οι Έλληνες κομμάτια να γίνουν, φασίστες οι Αυστριακοί
μάλλον τυχαίο είναι, φασίστες οι Άγγλοι απλή σύμπτωση, όμως τώρα και οι γάλλοι;;; 
Όμως άλλη μια ... σύμπτωση είναι ότι όλοι οι «φασίστες» που έρχονται πρώτοι στις εκλογικές προτιμήσεις είναι κατά του Ευρώ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την μορφή που έχει πάρει σήμερα.

Συνεπώς, μάλλον κάτι δεν πάει καλά στην Ευρώπη τους. Και δεν είναι οι ευρωπαίοι που αρμενίζουν στραβά, είναι στραβός ο γερμανικός  γιαλός…
Αν λοιπόν όσοι είναι αντίθετοι στην λιτότητα και στον εξευτελισμό του ανθρώπου, αν όσοι δεν συμφωνούν με τα μνημόνια, αν όσοι δεν σκύβουν το κεφάλι στην Γερμανική Ένωση, θεωρούνται και κρίνονται από την κομαντατούρ ως φασίστες, τότε ναι, και εγώ νοιώθω υπερήφανος που με λένε φασίστα.
Δ.Μ.  

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις