ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Πέμπτη, 31 Ιουλίου 2014

Σήμερα, 30 Ιουλίου 2014, μάθαμε ότι…

--- Αθωώθηκαν από την κατηγορία της εμπορίας ανθρώπων οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση τραυματισμού λαθρομεταναστών-εργατών, στην Μανωλάδα. 
Βούτυρο στο ψωμί των προοδευτικών και λοιπών τηλεπαραθυριστών. Η απόφαση της Δικαιοσύνης τους προξένησε αποτροπιασμό, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που φοβάμαι ότι θα τους έχουμε ολημερίς στα κανάλια να ωρύονται και να παραδίδουν δωρεάν μαθήματα αντιρατσισμού έτσι ώστε να ξεκαλοκαιριάσουν και από τηλεπαραθυριστές να γίνουν και τηλεπαραθεριστές. 


--- Σύμπασα η «πολιτισμένη» και «φιλειρηνική» ανθρωπότης καταδίκασε τον
εκ λάθους βομβαρδισμό από τους Ουκρανούς, με πυραύλους GRAD, ενός γηροκομείου στην πόλη Gorlovka, που προκάλεσε  τον θάνατο τουλάχιστον 5 ανθρώπων. Ο πρόεδρος Ομπάμα, ευρισκόμενος σε μεγάλα κέφια, κατηγόρησε τον πρόεδρο Πούτιν ως υπεύθυνο επειδή στηρίζει τους φιλορώσους αυτονομιστές και αναγκάζει το Κίεβο να προβαίνει σε πολεμικές ενέργειες που δημιουργούν παράπλευρες απώλειες.  

Καλά, έστω ότι από λάθος οι Ουκρανοί βομβάρδισαν ένα γηροκομείο και η πολιτισμένη Δύση αισθάνεται αποτροπιασμό. Όμως για την Γάζα, που οι Εβραίοι βομβαρδίζουν νυχθημερόν, στοχεύοντας σχολεία και νοσοκομεία γιατί δεν ακούγεται κάποια φωνή καταδίκης;;
Ίσως η πολιτισμένη Δύση, με τους εκπροσώπους της Αμερικανούς και Γερμανούς, θεωρεί ότι είναι αποτρόπαιη πράξη ο εκ λάθους βομβαρδισμός αμάχων, γερόντων και παιδιών ενώ η συστηματική και σκοπούμενη εξόντωση χιλιάδων αμάχων στην Γάζα κινείται στα όρια της νομιμότητος μιας και δεν μπορούν να επιρρίψουν ευθύνες στον Βλαντιμίρ Πούτιν.
Δ.Κ.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις