ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Δεν μας αλλάζει την ψυχή του κόσμου η καταφρόνια >>> το φέσι του Οθωμανού, του Γερμανού η μπότα! >>> Και ξέρουμε το πώς κυλούν της λευτεριάς τα χρόνια: >>> δύσκολα είναι, καθώς λεν, τα εκατό τα πρώτα!
__________________________________________________________________________________________________

Πέμπτη, 31 Ιουλίου 2014

Σήμερα, 30 Ιουλίου 2014, μάθαμε ότι…

--- Αθωώθηκαν από την κατηγορία της εμπορίας ανθρώπων οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση τραυματισμού λαθρομεταναστών-εργατών, στην Μανωλάδα. 
Βούτυρο στο ψωμί των προοδευτικών και λοιπών τηλεπαραθυριστών. Η απόφαση της Δικαιοσύνης τους προξένησε αποτροπιασμό, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που φοβάμαι ότι θα τους έχουμε ολημερίς στα κανάλια να ωρύονται και να παραδίδουν δωρεάν μαθήματα αντιρατσισμού έτσι ώστε να ξεκαλοκαιριάσουν και από τηλεπαραθυριστές να γίνουν και τηλεπαραθεριστές. 


--- Σύμπασα η «πολιτισμένη» και «φιλειρηνική» ανθρωπότης καταδίκασε τον
εκ λάθους βομβαρδισμό από τους Ουκρανούς, με πυραύλους GRAD, ενός γηροκομείου στην πόλη Gorlovka, που προκάλεσε  τον θάνατο τουλάχιστον 5 ανθρώπων. Ο πρόεδρος Ομπάμα, ευρισκόμενος σε μεγάλα κέφια, κατηγόρησε τον πρόεδρο Πούτιν ως υπεύθυνο επειδή στηρίζει τους φιλορώσους αυτονομιστές και αναγκάζει το Κίεβο να προβαίνει σε πολεμικές ενέργειες που δημιουργούν παράπλευρες απώλειες.  

Καλά, έστω ότι από λάθος οι Ουκρανοί βομβάρδισαν ένα γηροκομείο και η πολιτισμένη Δύση αισθάνεται αποτροπιασμό. Όμως για την Γάζα, που οι Εβραίοι βομβαρδίζουν νυχθημερόν, στοχεύοντας σχολεία και νοσοκομεία γιατί δεν ακούγεται κάποια φωνή καταδίκης;;
Ίσως η πολιτισμένη Δύση, με τους εκπροσώπους της Αμερικανούς και Γερμανούς, θεωρεί ότι είναι αποτρόπαιη πράξη ο εκ λάθους βομβαρδισμός αμάχων, γερόντων και παιδιών ενώ η συστηματική και σκοπούμενη εξόντωση χιλιάδων αμάχων στην Γάζα κινείται στα όρια της νομιμότητος μιας και δεν μπορούν να επιρρίψουν ευθύνες στον Βλαντιμίρ Πούτιν.
Δ.Κ.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις