ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Κυριακή, 20 Ιουλίου 2014

Το Ποτάμι πάει … παραλία !!!

Προς Θεού, μην γίνει κάποιο μπέρδεμα με την φωτογραφία. Η πλάτη με το σακίδιο  δεν είναι του Μαζιώτη αλλά του ποταμίσιου Σταύρου ο οποίος με θαλασσινή περιβολή μοίρασε σήμερα φυλλάδια στις παραλίες του Αλίμου, του Καλαμακίου και του Παλαιού Φαλήρου στο πλαίσιο πρωτοβουλίας του κινήματος με τίτλο «Μην αφήσεις τίποτα στην παραλία παρά μόνο τις πατημασιές σου».
Άντε βρε Σταύρο, μια ψυχή που είναι να βγεί, ας βγεί. Να πας λοιπόν σε λίγες
ημέρες και στην Μύκονο να μοιράσεις προφυλακτικά στο πλαίσιο μιας καινοτόμας πρωτοβουλίας του κινήματος με τίτλο «Μην αφήσεις τίποτα στην παραλία παρά μόνο το στρίνγκ σου».
Και να φανταστεί κανείς ότι ακόμα δεν έχουν πιάσει για τα καλά οι ζέστες…
Τςςς

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις