ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Σήμερα, 23 Ιουλίου 2014, μάθαμε ότι…

--- Θα συναντηθούν σε λίγες ώρες οι κ.κ. Σαμαράς και Βενιζέλος για να διορθώσουν την  ρότα της συγκυβερνητικής ατμακάτου που φέρει την ονομασία «Νέα Ελλάδα». Μεταξύ των απαραιτήτων διορθωτικών κινήσεων θα είναι και η επιλογή του νέου Επιτρόπου της χώρας μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Τα ονόματα που «παίζουν» για την πολύφερνο θέση, είναι  Ντόρα
Μπακογιάννη, Κωστής Χατζηδάκης, Μαρία Δαμανάκη αλλά και της Άννας Διαμαντοπούλου. 

Είπαμε ότι όλοι τους θυσιάζονται για την Νέα Ελλάδα...

--- Ο εκλεκτός κύριος Ρον Ντέρμερ που είναι ο πρέσβυς του Ισραήλ στις ΗΠΑ, είπε μεταξύ άλλων, σε ομιλία του σε εκδήλωση της οργάνωσης Ενωμένοι Χριστιανοί για το Ισραήλ, ότι «η αλήθεια είναι ότι οι δυνάμεις άμυνας του Ισραήλ θα έπρεπε να πάρουν το Νόμπελ Ειρήνης επειδή μάχονται με απίστευτη αυτοσυγκράτηση».
Δεν μπόρεσα να διασταυρώσω την πληροφορία σύμφωνα με την οποία ο εκλεκτός κύριος Ρον Ντέρμερ, προτάθηκε και αυτός αριστίνδην υποψήφιος  για το Νόμπελ ιατρικής,  για την ανάπτυξη, βελτίωση και εφαρμογή της μελέτης  του Πορτογάλου Αντόνιο Καετάνο ντε Αμπρέου Φρέιρε Εγκάς Μονίς, που αφορούσε στην  «ανακάλυψη της θεραπευτικής αξίας της λοβοτομής για ορισμένα είδη ψυχώσεων». Ο Αντόνιο Καετάνο ντε Αμπρέου Φρέιρε Εγκάς Μονίς, τιμήθηκε για την μελέτη του αυτή με το βραβείο Νόμπελ, το σωτήριον έτος 1949.

--- Σύμφωνα με  το επίσημο πόρισμα της CIA, που ανακοινώθηκε με περισσή σπουδή και τυμπανοκρουσίες, οι φιλορώσοι αυτονομιστές έριξαν «κατά λάθος» το αεροσκάφος των μαλαισιανών αερογραμμών. 
Δηλαδή φανταζόσαστε τι θα είχε συμβεί αν οι φιλορώσοι αυτονομιστές το είχαν «βάλει στο μάτι»…   
Τώρα περιμένουμε την έκθεση της FSB, και αμέσως μετά ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδος, ο ΕΓΩ ο Βενιζέλος,  θα προβεί σε ανακοινώσεις για να χυθεί άπλετο φως στην τραγική αυτή υπόθεση και να καθησυχάσει την παγκόσμια κοινή γνώμη.

Δ.Κ.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις