ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Τετάρτη, 23 Ιουλίου 2014

Σήμερα, 23 Ιουλίου 2014, μάθαμε ότι…

--- Θα συναντηθούν σε λίγες ώρες οι κ.κ. Σαμαράς και Βενιζέλος για να διορθώσουν την  ρότα της συγκυβερνητικής ατμακάτου που φέρει την ονομασία «Νέα Ελλάδα». Μεταξύ των απαραιτήτων διορθωτικών κινήσεων θα είναι και η επιλογή του νέου Επιτρόπου της χώρας μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Τα ονόματα που «παίζουν» για την πολύφερνο θέση, είναι  Ντόρα
Μπακογιάννη, Κωστής Χατζηδάκης, Μαρία Δαμανάκη αλλά και της Άννας Διαμαντοπούλου. 

Είπαμε ότι όλοι τους θυσιάζονται για την Νέα Ελλάδα...

--- Ο εκλεκτός κύριος Ρον Ντέρμερ που είναι ο πρέσβυς του Ισραήλ στις ΗΠΑ, είπε μεταξύ άλλων, σε ομιλία του σε εκδήλωση της οργάνωσης Ενωμένοι Χριστιανοί για το Ισραήλ, ότι «η αλήθεια είναι ότι οι δυνάμεις άμυνας του Ισραήλ θα έπρεπε να πάρουν το Νόμπελ Ειρήνης επειδή μάχονται με απίστευτη αυτοσυγκράτηση».
Δεν μπόρεσα να διασταυρώσω την πληροφορία σύμφωνα με την οποία ο εκλεκτός κύριος Ρον Ντέρμερ, προτάθηκε και αυτός αριστίνδην υποψήφιος  για το Νόμπελ ιατρικής,  για την ανάπτυξη, βελτίωση και εφαρμογή της μελέτης  του Πορτογάλου Αντόνιο Καετάνο ντε Αμπρέου Φρέιρε Εγκάς Μονίς, που αφορούσε στην  «ανακάλυψη της θεραπευτικής αξίας της λοβοτομής για ορισμένα είδη ψυχώσεων». Ο Αντόνιο Καετάνο ντε Αμπρέου Φρέιρε Εγκάς Μονίς, τιμήθηκε για την μελέτη του αυτή με το βραβείο Νόμπελ, το σωτήριον έτος 1949.

--- Σύμφωνα με  το επίσημο πόρισμα της CIA, που ανακοινώθηκε με περισσή σπουδή και τυμπανοκρουσίες, οι φιλορώσοι αυτονομιστές έριξαν «κατά λάθος» το αεροσκάφος των μαλαισιανών αερογραμμών. 
Δηλαδή φανταζόσαστε τι θα είχε συμβεί αν οι φιλορώσοι αυτονομιστές το είχαν «βάλει στο μάτι»…   
Τώρα περιμένουμε την έκθεση της FSB, και αμέσως μετά ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδος, ο ΕΓΩ ο Βενιζέλος,  θα προβεί σε ανακοινώσεις για να χυθεί άπλετο φως στην τραγική αυτή υπόθεση και να καθησυχάσει την παγκόσμια κοινή γνώμη.

Δ.Κ.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις