ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Δεν μας αλλάζει την ψυχή του κόσμου η καταφρόνια >>> το φέσι του Οθωμανού, του Γερμανού η μπότα! >>> Και ξέρουμε το πώς κυλούν της λευτεριάς τα χρόνια: >>> δύσκολα είναι, καθώς λεν, τα εκατό τα πρώτα!
__________________________________________________________________________________________________

Τρίτη, 22 Ιουλίου 2014

Σήμερα, 21 Ιουλίου 2014, μάθαμε ότι…

--- Πολλά είναι τα ονόματα που έχουν ακουστεί μέχρι στιγμής για την διάδοχο της Όλγας Τρέμη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega. Η Πόπη Τσαπανίδου, η Μαρία Σαράφογλου και η Σία Κοσιώνη φάνταζαν μέχρι πρότινος ως οι επικρατέστερες για τη διαδοχή της Τρέμη. Ωστόσο, μια φήμη που αρχικά έμοιαζε να κινείται στη σφαίρα της φαντασίας, δείχνει τις τελευταίες ώρες να κερδίζει έδαφος.
Η υποψηφιότητα που φαίνεται να προκρίνεται τώρα από τον ιδιοκτήτη του καναλιού είναι αυτή της Έλλης Στάη.
MEGAνανέωση λοιπόν, μόνο που θα
χρειαστεί σίγουρα και η άδεια της… αρχαιολογίας!

--- Όσες φορές η Χρυσή Αυγή έκανε διανομές τροφίμων μόνο για Έλληνες που έχουν ανάγκη, ή ομάδες γιατρών εξέταζαν δωρεάν απόρους συμπατριώτες μας, οι “προοδευτικοί” και “αντιφασίστες”  κραύγαζαν για «ρατσισμό», «συσσίτια μίσους» κ.τ.λ. και επέβαλλαν απαγορεύσεις.
Τώρα, οι ίδιοι αυτοί, οι “προοδευτικοί” και “αντιφασίστες”, έκαναν το ίδιο (από την… ανάποδη). Διοργάνωσαν συσσίτια μίσους και δωρεάν ιατρικές εξετάσεις για τους Πακιστανούς-Μπαγκλαντεσιανούς της Μανωλάδας (ενώ σύμφωνα με την αρρωστημένη δήθεν «αντιρατσιστική» λογική τους θα έπρεπε ότι είχαν να διαθέσουν, να τα διαθέσουν σε όλους τους κατοίκους της περιοχής, ανεξαρτήτου εθνικότητας, θρησκείας, φυλής και ιδιότητας…), αλλά κανένας… υπερευαίσθητος δε βγάνει άχνα!
Αυτή είναι λοιπόν είναι για όσους δεν το έχουν αντιληφθεί η θεωρία του αντιρατσιστικού ρατσισμού…

--- Ωρύονται καθημερινώς οι απανταχού «ευαίσθητοι» για το ότι οι σοροί των νεκρών του Μπόινγκ των μαλαισιανών αερογραμμών τοποθετούνται σε νάϋλον σακούλες και στην συνέχεια σε βαγόνια-ψυγεία, έως ότου παραληφθούν από τους συγγενείς.
Βρε, λέξη δεν άκουσα για τα εκατοντάδες άταφα πτώματα των παλαιστινίων που μεταφέρονται με καρότσια και δεν υπάρχουν καν συγγενείς για να τα παραλάβουν αφού και αυτοί είναι νεκροί.
Φτάνει πια η τηλεοπτική λοβοτομή, περίσσεψε η βλακώδης υποκρισία…
Δ.Κ.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις