ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Σήμερα, 20 Ιουλίου 2014, μάθαμε ότι...

--- Η αποκάλυψη μιας συζήτησης που είχε γίνει σε φιλικό γεύμα πριν από δύο χρόνια στο Λονδίνο, με συνδαιτυμόνες τη γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, τον τότε γάλλο Πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί και τον πρώην πρωθυπουργό του Κατάρ, δίνει την εξήγηση του μαρτυρίου της σταγόνας που ζει πέντε χρόνια τώρα ο ελληνικός λαός.
Σε εκείνο το γεύμα, μεταξύ τυρού, αχλαδίου
και καλού κρασιού, η κυρία Άνγκελα Μέρκελ ξεδίπλωσε όλο το μίσος της για τον ελληνικό λαό, λέγοντας:
«Τους Έλληνες πρέπει να τους αρπάζεις από τα μαλλιά, να τους βουτάς το κεφάλι στο νερό και λίγο πριν σκάσουν, να τους αφήνεις να πάρουν μια ανάσα. Και μετά ξανά το κεφάλι μέσα μέχρι να καταλάβουν».
Τελικώς έτσι έχουν τα πράγματα, όπως ακριβώς τα είπε η ευρωκράτειρα Μέρκελ. Μας πνίγει με εκβιασμούς, απειλές, φόρους, στην συνέχεια μας χτυπάει φιλικά στην πλάτη λέγοντας πόσο υπάκουοι είμαστε και αμέσως μετά διατάζει: τα κεφάλια μέσα, το διάλειμμα τελείωσε. Σήμερα, και μέχρι νεωτέρας, έχουμε τα κεφάλια έξω…

--- Πανικός και οργή επικρατεί στα ΜΜΕ για τα προσκόμματα που συναντούν οι εμπειρογνώμονες που έχουν μεταβεί στην Ουκρανία για να διαπιστώσουν αν ο πύραυλος που κατέρριψε το αεροσκάφος των μαλαισιανών αερογραμμών  εκτοξεύθηκε από τους ουκρανούς ή τους φιλορώσους αυτονομιστές.  Όμως δεν ακούω ούτε ένα σχόλιο, μια κουβέντα βρε αδελφέ, για τις εκατοντάδες πυραύλους που πλήττουν καθημερινώς την Γάζα με αποτέλεσμα να υπάρχουν 412 νεκροί μεταξύ των αμάχων ενώ όλοι γνωρίζουν από πού προέρχονται και ποιος τους εκτοξεύει.

--- Τα ΜΜΕ πληροφόρησαν τον τηλεοπτικά λοβοτομημένο ελληνικό λαό ότι ο Νίκος Μαζιώτης κατά την μεταφορά του από τον Ευαγγελισμό στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού, για λόγους ασφαλείας συνοδευόταν από 15 οχήματα και 8 δίκυκλα της αστυνομίας.
Πολύ μου αρέσουν αυτά τα χαϊλίκια.

Σύντροφε Νίκο, ο Ομπάμα δεν πιάνει μια μπροστά σου αφού ο αμερικανός πρόεδρος κατά τις μετακινήσεις του εντός αλλά και εκτός Αμερικής συνοδεύεται από αυτοκινητοπομπή 10 οχημάτων και 6 δικυκλιστών της προσωπικής ασφαλείας του.

Όχι, παίζουμε….
Δ.Κ.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις