ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Επιστρέφει στο ΠΑΣΟΚ ο Τσουκάτος!

Άλλη μια επιτυχία του Βαγγέλη Βενιζέλου. Επιστρέφει στο ΠΑΣΟΚ ο Τσουκάτος ως εξ απορρήτων σύμβουλος του προέδρου - Συντονίζει ατύπως το «στρατηγείο» Βενιζέλου ενόψει των κρίσιμων εσωκομματικών εξελίξεων στο ΠΑΣΟΚ. 
Ποιος είπε, ότι ο «στρατηγός» του εκσυγχρονισμού και του Κ. Σημίτη, ο Θ. Τσουκάτος, έχει αποστρατευτεί;
Μπορεί μεν –για λόγους ευνόητους, αφού δεν
έχουν ακόμα λήξει οι δικαστικές του περιπέτειες με τη ροή μαύρου χρήματος της Siemens στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ- να φαίνεται ότι παραμένει στο περιθώριο, αλλά η πραγματικότητα λέει ότι έχει... ανακληθεί απ' την εφεδρεία!
Ατύπως μεν, αλλά στην πραγματικότητα έχει αναλάβει να «τρέξει» απ' το παρασκήνιο όλο τον συντονισμό του στρατηγείου του Β. Βενιζέλου ενόψει των κρίσιμων εσωκομματικών εξελίξεων που θα οδηγήσουν στο συνέδριο του Οκτωβρίου!
ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ!
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, κινεί τα νήματα, κινητοποιεί στελέχη και μάλιστα σε πανελλαδικό επίπεδο, αφού μάλιστα απ' την εποχή της παντοδυναμίας του ελέγχει μια σειρά στελεχών ή έχει ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας μαζί τους.
Οι ίδιες πληροφορίες μας επιμένουν, ότι συχνά-πυκνά συναντάται με τον Β. Βενιζέλο και του παρουσιάζει προτάσεις και επικοινωνιακού και οργανωτικού χαρακτήρα, τις οποίες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ακούει με προσοχή!
Και του έχει αναθέσει να «μαζέψει» μηχανισμό, αφού η έντονη εσωκομματική αμφισβήτηση που δέχεται του έχει δημιουργήσει μια σειρά προβλημάτων και θέλει να ελέγξει οργανωτικά το συνέδριο.
Επίσης ο «στρατηγός» διατηρεί πολύ καλές σχέσεις και με στελέχη απ' τους «58», αφού πολλοί απ' αυτούς (Μπίστης, Δρέττα κ.α.) «έλαμψαν» την εποχή του εκσυγχρονισμού, όταν ο Τσουκάτος ήταν παντοδύναμος.
Μάλιστα οι πληροφορίες μας αναφέρουν επίσης, ότι ο Τσουκάτος συμμετείχε ενεργά –αν και απ' το παρασκήνιο...- και στην προεκλογική καμπάνια του Βενιζέλου και της Ελιάς δίνοντας συμβουλές, κάνοντας προτάσεις και οργανώνοντας στελέχη και φίλους, πανελλαδικά!

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις