ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

«Να τηλεφωνήσω στην Μέρκελ για να τακτοποιήσει το θέμα»

Διαβάσαμε στο «ΒΗΜΑ», την αποκάλυψη που έκανε ο δημοσιογράφος κ. Ντίνος Σιωμόπουλος, σύμφωνα με την οποία πριν από αρκετούς μήνες, όταν είχε προκύψει (ξανά) μία -άγνωστη στους πολλούς- κρίση στις σχέσεις του κ. Θεοχάρη με τα κυβερνητικά στελέχη, ο γενικός γραμματέας εσόδων επικοινώνησε τότε με τον επικεφαλής της τρόϊκα, Πολ Τόμσεν.  Ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ λοιπόν, του απάντησε
ότι αν το επιθυμεί, θα μπορούσε να ζητήσει από τη Γερμανίδα καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ, να μιλήσει με τον Έλληνα πρωθυπουργό για να λήξει το θέμα και να συνεχίσει απρόσκοπτα το έργο που είχε αναλάβει.
Όχι τίποτα άλλο, αλλά το δημοσίευμα δεν προέρχεται από συνομωσιολόγους και λοιπά χαλκεία ψεύδους, αλλά από την εφημερίδα το ΒΗΜΑ και αποδεικνύει περίτρανα ποιος κάνει κουμάντο στην Ελλάδα, ποιος επιλέγει-διορίζει πρωθυπουργούς, υπουργούς και λοιπά κυβερνητικά στελέχη και ποιανού τις εντολές εκτελούν όλοι οι ανωτέρω. 
Κατά τα λοιπά, τις τελευταίες ημέρες ο «κυρίαρχος λαός» λαμβάνει ενημερωτικό συσσίτιο με ενισχυμένες μερίδες κουτόχορτου, μιας και το μοναδικό πρόβλημα που απασχολεί την Ελλάδα είναι ο ανασχηματισμός. Ποιος θα φύγει, ποιος θα έλθει, ποιος θα αλλάξει καρέκλα, ποιος θα πάει που και πάει λέγοντας, σε δουλειά να βρισκόμαστε λές και η οποιαδήποτε αλλαγή στα πρόσωπα έχει την παραμικρή σημασία. Όλοι αναφερόντουσαν και θα συνεχίσουν να αναφέρονται στην ευρωκράτειρα Μέρκελ, μέσω του Τόμσεν ή οποιουδήποτε Τόμσεν εκτελεί χρέη τοποτηρητή των συμφερόντων των δανειστών μας.
Δημήτρης Μακρής

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις