ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Κυριακή, 8 Ιουνίου 2014

Φωτογραφική διάταξη για γέλια για χάρη πασόκου συνδικαλιστή!

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΑΠΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΖΟΥΓΚΛΑΣ TOY ΑΜΑΖΟΝΙΟΥ
Φωτογραφική διάταξη για γέλια από τον Μητσοτάκη για χάρη πασόκου συνδικαλιστή!
Έπος Μητσοτάκη στο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Με φωτογραφική διάταξη για γέλια (ημερομηνία 27 Μαΐου) πάνε να αναθέσουν την θέση του Προέδρου του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης 
Στην προκήρυξη της 11ης Απριλίου έβαλαν ως απαραίτητη προϋπόθεση εκτός από την άριστη γνώση Αγγλικών και την πολύ καλή γνώση Γερμανικών ή Γαλλικών, γνώση που δεν κατείχε ο ταλαίπωρος Ι.Χ. Πρόκειται για συνδικαλιστή του ΠΑΣΟΚ ο οποίος επελέγη με ανάθεση καθηκόντων από τον Μανιτάκη, την ημέρα που ο πρώην υπουργός παρέδιδε καθήκοντα!
Eτσι αναγκάζονται να κάνουν επαναπροκήρυξη όπου δεν ζητείται ως απαραίτητο προσόν η πολύ καλή γνώση Γερμανικών ή Γαλλικών αλλά απλά θα συνεκτιμηθεί ως προσόν.
Άλλο ένα πονηρό σημείο είναι στην κατοχή μεταπτυχιακού τίτλου. Στην αρχική προκήρυξη αναφέρεται ημεδαπής ή ισοτίμου της αλλοδαπής. Ενώ στην επαναπροκήρυξη ημεδαπής ή της αλλοδαπής. Έχει αφαιρεθεί το “ισοτίμου”!
Ούτε μια φωτογραφική διάταξη δεν είναι ικανοί να κάνουν οι τσάτσοι του Κυριάκου!
Η προκήρυξη της 27ης Μαΐου
http://et.old.diavgeia.gov.gr/f/min-reform-egov/ada/%CE%92%CE%99%CE%99%CE%A9%CE%A7-%CE%945%CE%A4
Η προκήρυξη της 11ης Απριλίου
http://et.old.diavgeia.gov.gr/f/min-reform-egov/ada/%CE%92%CE%99%CE%972%CE%A7-%CE%93%CE%97%CE%96
http://www.Kourdistoportocali.com


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις