ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

To Benny Hill show συνεχίζεται με νέα επεισόδια

Η Ελλάδα  για να σωθεί χρειάζεται σχηματισμό και όχι ανασχηματισμό.
Από τη μια τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών, από την άλλη το πολιτικό φετίχ με την καρέκλα της εξουσίας, οδηγούν την συγκυβέρνηση αδιέξοδα και κακοτράχαλα μονοπάτια.
Ο Μπένυ άρχισε το σώου. 
Πριν τις εκλογές μας έλεγε να ψηφίσουμε τον φερετζέ του ΠΑΣΟΚ, την Ελιά, για να μην πέσει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Μετά το θριαμβευτικό εκλογικό στραπάτσο του 8%, ο Βενιζέλος σήκωσε κεφάλι και ζητάει ανταλλάγματα. Θέλει να καταργηθεί το μπόνους των 50 εδρών, θέλει περισσότερους  πασόκους στην κυβέρνηση, θέλει… φιλολαϊκή πολιτική (!!!!), θέλει… θέλει… θέλει.
Πρόεδρε Αντώνη μας, τον ήξερες τον Μπένυ τι κουμάσι είναι. Θέλησες όμως, παρά τις περί του αντιθέτου υποσχέσεις σου, να κάνεις κολληγιά
μαζύ του για να ….σώσετε την Ελλάδα. Τώρα θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις. Στο ένα πόδι θα σε βάζει να κάθεσαι.

Πρόεδρε Αντώνη μας, ο Βενιζέλος εφαρμόζει την πολιτική της τρόϊκα και των δανειστών μας, που με το ζόρι μας έδωσαν δανεικά και μας «έσωσαν», ώστε στην συνέχεια να μας πιούν, κυριολεκτικά και μεταφορικά, το αίμα. Έτσι ακριβώς και  ο Βενιζέλος, που μας είπε ψηφίζοντας (με το ζόρι) Ελιά,  σώζετε τη Νέα Δημοκρατία, τώρα θα σε απομυζήσει.


Πρόεδρε Αντώνη μας, η μια και μοναδική περίπτωση να παραμείνεις στην εξουσία είναι να σιχτιρίσεις τον Βενιζέλο, να πας στις κάλπες,  να ζητήσεις από τους πολίτες την ψήφο τους και να είσαι σίγουρος ότι θα εκπλαγείς από τα ποσοστά που θα έχει η Νέα Δημοκρατία. 

Τα πράγματα είναι απλά. Οι νοικοκυραίοι, οι δεξιοί και όσοι άλλοι ψήφισαν Νέα Δημοκρατία στις ευρωεκλογές,  δεν το έκαναν για να δουν στην κυβέρνηση που θα προκύψει μετά τον ανασχηματισμό ακόμα περισσότερα ξεσκισμένα ρετάλια του ΠΑΣΟΚ να κάνουν και πάλι κουμάντο στην χώρα.  


Πρόεδρε Αντώνη μας, η Ελλάδα  για να σωθεί χρειάζεται σχηματισμό και όχι ανασχηματισμό
Ικανότητες για σχηματισμό της χώρας φαίνεται ότι έχεις. 
Είναι κρίμα λοιπόν να σε δούμε να παίζεις τον ρόλο του κομπάρσου στο σώου του Βενιζέλου, στο Benny Hill show, που θα συνεχίσει να προβάλλεται στα κανάλια, με νέα, ιλαροτραγικά επεισόδια.



Τάσος Καρ.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις