ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Αυξάνονται οι ημερήσιες δόσεις τηλεοπτικού κουτόχορτου

Τις τελευταίες ώρες ο πρωθυπουργός δέχεται σφοδρές πιέσεις εκ των έσω να μην υποκύψει στις απαιτήσεις για υπουργοποίηση συγκεκριμένων στελεχών του ΠΑΣΟΚ - Κανείς δεν ξέρει που θα καταλήξει η νέα κόντρα Σαμαρά και Βενιζέλου.
Αποκλειστικές πληροφορίες του newsbomb.gr αναφέρουν, ότι στη συζήτηση μεταξύ του Αντ. Σαμαρά και του Β. Βενιζέλου για τον ανασχηματισμό-παρωδία που ετοιμάζουν, εν πτήσει προς Βρυξέλλες, προέκυψαν σοβαρές διαφωνίες, με αποτέλεσμα να επικρατεί μια
ψυχρότητα, που δεν μπορεί κανείς να προδιαγράψει πόσες και ποιες παρενέργειες θα έχει...
Την ίδια ώρα ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός μέσω επιλεκτικών διαρροών σε συγκεκριμένα ΜΜΕ διαψεύδει τα σενάρια ανασχηματισμού και αλλαγής του εκλογικού νόμου.
Οι λόγοι των διαφωνιών μεταξύ του πρωθυπουργού και του αντιπροέδρου του, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είναι:
• Η εμμονή Βενιζέλου να μπουν στην κυβέρνηση περισσότερα μέλη προερχόμενα εκ της Ελιάς ή εν πάση περιπτώσει προτάσεις του. Ο Σαμαράς έχει πρόβλημα, διότι –μεταξύ άλλων- θέλει να βολέψει αρκετά γαλάζια στελέχη αλλά και επειδή ήδη στη Ν.Δ. καταγράφονται οξύτατες αντιδράσεις, ότι ο πρωθυπουργός υποκύπτει μονίμως στους εκβιασμούς του αντιπροέδρου!
• Η  απίστευτη αξίωση να τοποθετηθεί ο  Α. Λοβέρδος στη θέση του υπουργού Ανάπτυξης, κάτι που επίσης έχει ανεβάσει στα κάγκελα πάρα πολλά στελέχη της Ν.Δ.
• Η απαίτηση του Βενιζέλου να πάρει το κόμμα του το υπουργείο Εσωτερικών και μάλιστα να γίνει υπουργός ένας άλλος από τα δικά του παιδιά, ο Π. Κουκουλόπουλος! Ο Σαμαράς επέμεινε στην έντονη συζήτηση που είχαν, ότι δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να βάλει επικεφαλής του υπουργείου που ασχολείται με τις εκλογές ένα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ!
• Η διάθεση του Αντ. Σαμαρά να στείλει τον Γ. Στουρνάρα στην κρίσιμη θέση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, κάτι που δεν δέχεται ο Βενιζέλος...
Ήδη το τεταμένο μεταξύ Σαμαρά και Βενιζέλου κλίμα έχει δημιουργήσει μια δυστοκία στον σχεδιασμό του επικείμενου ανασχηματισμού.
Πάντως καταβάλλονται προσπάθειες να σπάσει ο πάγος μέχρι την «επίσημη» μεταξύ τους συνάντηση...

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις