ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Οι «πατάτες» του MEGA

από τον Χρίστο Γούδη
Υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο 
με την «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα»
Μόλις οι καμπάνες του αντίστοιχου ημεδαπού Αγίου Σουλπικίου των Παρισίων χτύπησαν μεσάνυχτα, σηματοδοτώντας έτσι το πέρας της Δευτέρας, 6ης  Μαΐου 2014, ενεφανίσθησαν στο MEGA τα φαντάσματα της ελληνικής τηλεδημοσιογραφίας για να στοιχειώσουν, με τους παραμορφωτικούς φακούς των παρουσιαστών τους, την ιστορία του τόπου μας. Στην εκπομπή «Έρευνα» του σοφού γεννημένου γέροντος Παύλου Τσίμα, της οποίας ρεαλιστικότερος θα ήταν ως τίτλος το «Πίστευε και μη ερεύνα», εξεβράσθησαν επί μακρόν οι στρεβλές απόψεις των «τρόπος του λέγειν  διανοούμενων» του αριστερού καθεστωτικού συρμού, περί της γενεαλογίας της Χρυσής Αυγής. Ως ήτο αναμενόμενο, το σπέρμα της αναζητήθηκε στη Μάνη. «This is Mani», σύμφωνα με την
ταυτοποίηση του «φασιστικού DNA» της «εγκληματικής οργάνωσης» από τον, εισελθόντα προ μηνός στο κυτταρικό υπόστρωμα της Χρυσής Αυγής, «ιό» της «Εφημερίδας των Συντακτών» (φύλλο του Σαββατοκύριακου της 5ης-6ης Απριλίου 2014).
Φυσικά, για την πιθανή συμβιωτική σχέση ιών και παρασίτων με την ωχρά σπειροχαίτη («μαλαφράντσα» ή σύφιλη επί το ελληνικότερον), με το πλασμώδιο του Λαβεράν (που προκαλεί ελονοσία σε όσους διϋλίζουν τον κώνωπα – του Νείλου – και καταπίνουν την κάμηλο – της Σαχάρας)  ή με τους βάκιλλους του Κωχ (φθίση) και του Χάνσεν (λέπρα) ή ακόμη και με το δονάκιο της ασιατικής χολέρας, απαιτείται άλλου είδους μικροβιολογική «έρευνα», αλλά καλού-κακού πριν να την κάνει κάποιος, ας φροντίσει να εμβολιασθεί κατά της ερυθράς, ιλαράς, οστρακιάς και ανεμοβλογιάς, για να μη βγάλει τελικά την «μπέμπελη».
Το συμπέρασμα της όντως εκτυφλωτικής (για να μη βλέπεται η αλήθεια) εκπομπής, ήταν ένα: Η Μάνη μπορεί να μην πατήθηκε ποτέ από τους Τούρκους και τους κομμουνιστές, τσαλαπατήθηκε όμως από τους ερευνητές των «αυγών του φιδιού», οι οποίοι, στερούμενοι καθρέφτη λόγω εσωτερικής πενίας («μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι»), αδυνατούσαν, όπως παλαιότερα οι ιθαγενείς της Αφρικής, οι ερυθρόδερμοι της Βορείου Αμερικής, οι υβριδικοί μογγολοειδείς μελανήσιοι των Άνδεων και της Παταγονίας και οι εσκιμώοι της Αλάσκας,  να έχουν εικόνα του τι εστί όφις, και μάλιστα «ουροβόρος», τουτέστιν «φίδι κολοβό».
Οι ερευνητές του «φασιστικού όφεως», επάνω στους οποίους είχα την τιμή να πέσω ευρισκόμενος στην ελληνοφυλετική Μάνη («αίμα, τιμή, Χρυσή Αυγή»), όταν έκαναν τα «γυρίσματά» τους μου ζήτησαν να τους παραχωρήσω συνέντευξη, η οποία διήρκεσε πενήντα πέντε (55) λεπτά της ώρας (!!!). Τελικά, προ-«φασιζόμενοι» το «άνωθεν» εκπορευόμενο τηλεοπτικό ρητό «χρόνου φείδου», έδειξαν μόνον ένα βραχύτατο απόσπασμα (για λιγότερο από μισό λεπτό της ώρας, μόλις 29 δευτερόλεπτα για την ακρίβεια !!!), καλύπτοντας έτσι πλήρως (κάτω από το χαλί) την ιστορική ανάλυση των αιτίων και των αφορμών της άγριας εμφύλιας σύρραξης στην περιοχή (1943-1949), στα κατάλοιπα της οποίας ανάγουν την προέλευση της Χρυσής Αυγής.
Την χρονικά φευγαλέα παρουσία μου στο «MEGA-λο» κανάλι κατέστησαν γνωστή οι υπεύθυνοι της εκπομπής στο τηλεοπτικό κοινό τους, με το να αναγράψουν απλά επί της οθόνης το ονοματεπώνυμό μου. Οι δικές μου ιδιότητες «Καθηγητής Πανεπιστημίου» και  «Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής» δεν ήταν, ως φαίνεται, προσδιορισμοί που είχαν την βαρύτητα που έπρεπε, για να αναγραφούν στην διαλάμπουσα από «αντιφασιστικό» μένος οθόνη τους. Αντιθέτως, σε όλη την άλλη κουστωδία των εμφανισθέντων και ακατάσχετα μακρηγορούντων αριστερών, μεταξύ των οποίων ήσαν και κάποιοι επιφανειακά τουλάχιστον προβληματικοί (αν κρίνει κανείς από την σκηνική παρουσία τους), το «αναπληρωτής καθηγητής», ή το «ιός» κάποιας εφημερίδας συντακτών ή ασύντακτων, ή το όποιο άλλο μικρόβιο, ή μύκητας (συμπεριλαμβανομένου και του παραισθησιογόνου «μυγοκτόνου αμανίτη», γνωστού εις τους κύκλους των διακινητών ουσιών, του «ναρκοτράφικο», και ως «αμανίτα μουσκάρια») ή ακόμη το όποιο κωλοβακτηρίδιο της υφέρπουσας χλωρίδας και πανίδας της «ερυθράς θάλασσας» της πολιτικής, ήταν πάντα «πρώτο τραπέζι πίστα».
Κατ’ αναλογία, μπορεί κάποιος να βγάλει τα συμπεράσματά του για το «κόβε-ράβε-μπάλωνε» της «μονταζιέρας των δημοσκοπήσεων» που προβάλλουν οι δημο(σ)κόποι στο MEGA-λο κανάλι. MEGAς είσαι Κύριε και θαυμαστά τα (κατασκευαστικά) έργα σου! Ούτε οι σήραγγες που διανοίγουν ο ΑΚΤΩΡ και ο κάθε «μετροπόντικας», ούτε και τα γεφύρια που κατασκευάζουν για το κάθε «Ποτάμι», μπορούν να συγκριθούν με τα έργα του Θεού του Μωϋσή, του Ααρών, του Ισαάκ, και του Λεβί. Αυτός μόνον έχει τη δύναμη να γκρεμίζει «δολίως» τα τείχη της Ιεριχούς (βάζοντας τον Ιησού του Ναβή να φυσάει ντουντούκες και βουβουζέλες), να καθηλώνει τον ήλιο (του Πασόκ;) πάνω από την Γαβαών, και το φεγγάρι στο φαράγγι της Ελόν, καθοδόν προς Σόδομα, Γόμμορα, «Λόνδρα, Παρίσι, Νιου Γιορκ, Βουδαπέστη και Βιέννη (μπρος στην Αθήνα, καμιά μα καμιά σας δεν βγαίνει)» – ξυπνάτε Έλληνες, την Αθήνα θέλουνε.
Παρ’ όλα αυτά, μάθαμε και κάποια καινούργια πράγματα. Πρώτ’ απ’ όλα μάθαμε ότι το εαμικό-ελασίτικο αντάρτικο άρχισε στον Πάρνωνα, όχι για την απελευθέρωση, αλλά γιατί οι Ιταλοί και οι Γερμανοί κλέβανε τις πατάτες!!! Έτσι οι αντάρτες, αποστερημένοι από τις πατάτες τους, δεν είχαν που να βάλουν τα ξυραφάκια, για να τα εκτοξεύουν στη συνέχεια, χωμένα καθώς θα ’τανε μέσα στις πατάτες, στα μούτρα των «μπάτσων» και να τους κάνουνε «τη μούρη κρέας», με αποτέλεσμα οι τελευταίοι «στο τέλος να ξυρίσουν τον γαμπρό». Επιπλέον, παρακολουθώντας προσεκτικά και με «μεγκάλο εντιαφέρον» (sic) τις «πατάτες» του  MEGA και τις παρόμοιες εργολαβίες των λοιπών «μεγκάλων» καναλιών, καταλαβαίνουμε, επιτέλους, το τι νοηματοδοτεί και καθιστά επίκαιρο και επιτακτικό το πρόταγμα: «Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος». Αμήν!

Η επίμαχη εκπομπή βρίσκεται στον ακόλουθο σύνδεσμο:
http://www.megatv.com/erevna/default.asp?catid=26121&subid=2&pubid=33465934#toppage

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις