ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Πέμπτη, 22 Μαΐου 2014

Σφάζονται για την "προίκα" της Χρυσής Αυγής (βίντεο)

Τόλμησε ο Τσίπρας, να πεί το αυτονόητο σε συνέντευξή του ότι δηλαδή "δεν είναι ναζιστές όλοι οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής" και γέμισαν μέσα σε λίγα λεπτά τα τηλεπαράθυρα από τις μνημονιακές και λοιπές "δημοκρατικές δυνάμεις" του τόπου που σε κατάσταση υστερικού σοκ και δημοκρατικής παράκρουσης, υβρίζοντες τα Θεία και πτύοντες χαμαί, αφόριζαν ομοθυμαδόν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.
Δεν πιστεύω ότι μισό εκατομμύριο συμπολίτες
μας νοσταλγούν τον ναζισμό, αν όμως υποθέσουμε ότι κάτι τέτοιο ισχύει, τότε αναπόδραστα τίθεται το ερώτημα, αυτοί οι 500.000 ψηφοφόροι τι ψήφιζαν πριν την εμφάνιση της Χρυσής Αυγής στο εκλογικό προσκήνιο;;; 
Σίγουρα κάποια από τα κόμματα του "συνταγματικού τόξου", δεν έχει σημασία ποιά, και κατά συνέπεια οδηγούμεθα στο συμπέρασμα ότι τα κόμματα εξουσίας μέχρι χθες στηρίζονταν και από ναζιστές!!!
Καί ναι μεν ο Τσίπραςθέλησε με εύσχημο τρόπο να ζητήσει την στήριξη των "ναζιστικών καθαρμάτων", μισού εκατομμυρίου Ελλήνων,  με αποτέλεσμα να προκαλέσει κρίση εκλογικού πανικού στους αντιπάλους του οι οποίοι αλιεύουν ψήφους στις μεγάλες δημοκρατικές δεξαμενές της ηλιθιότητας των νεοελλήνων, όμως τα δημοκρατικά ανακλαστικά, πολιτικών και ΜΜΕ υπέστησαν παράλυση και ετήρησαν σιγήν ιχθύος για την ευθεία, σαφή και απροκάλυπτη έκκληση του υποψηφίου δημάρχου Αθηναίων, Καμίνη, ο οποίος με συνέντευξή του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, ζήτησε ευθαρσώς την ψήφο των οπαδών της Χρυσής Αυγής.
Τελικώς η Ελλάδα κινδυνεύει περισσότερο από τους ηλιθίους και τις "δημοκρατικές δυνάμεις" και λιγότερο από τους γραφικούς ναζί.
Όσο για τον ποσοκικών καταβολών, νυν ανεξάρτητο αλλά ακραιφνή δημοκράτη, τον Καμίνη, απολαύστε τον να ζητά την ψήφο της Χρυσής Αυγής.


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις