ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2014

Θρησκευτικός πόλεμος Ν.Δ.- ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Μια αποστροφή του υπεύθυνου θρησκευμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Αμανατίδη, στάθηκε η αφορμή για να ξεσπάσει ένας κυριακάτικος πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.
Τα δύο κόμματα αυτή τη φορά «σφάζονται» για τα θρησκευτικά πιστεύω του Αλέξη Τσίπρα με τη Συγγρού να τονίζει ότι είναι δικαίωμα του Τσίπρα να πιστεύει όπου θέλει, αλλά ο ελληνικός λαός πρέπει να γνωρίζει και την Κουμουνδούρου να κάνει λόγο για «κατήφορο» Σαμαρά.
Ολα ξεκίνησαν το πρωί της Κυριακής όταν ο κ. Αμανατίδης, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, ανέφερε ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι
άθεος.
Η ΝΔ σχολίασε την υπόθεση με μια ανακοίνωση που ανέφερε
«Ο υπεύθυνος Θρησκευμάτων ΣΥΡΙΖΑ κ. Ι. Αμανατίδης αποκάλυψε σήμερα το πρωί (ΣΚΑΪ TV) ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας είναι άθεος.
Δικαίωμα του.
Όμως, ο Ελληνικός λαός, πρέπει να γνωρίζει σε τι πιστεύει ο κ. Τσίπρας, γι' αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει άμεσα να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το βουλευτή του.
Υπενθυμίζουμε ότι το επίσημο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ προβλέπει τη φορολόγηση όσων δηλώνουν Χριστιανοί Ορθόδοξοι, όπως πρόσφατα το παρουσίασε στον Ελληνικό λαό ο κ. Τ. Κουράκης.
Ευχόμαστε η αντιπαλότητα του ΣΥΡΙΖΑ με τους Χριστιανούς Ορθοδόξους να μην οφείλεται στο γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας είναι άθεος».
Η απάντηση της Κουμουνδούρου ήταν άμεση και έκανε λόγο για κατήφορο του Αντώνη Σαμαρά.
Αναλυτικά:
«Απειλούν με "χειροβομβίδες", εμπλέκουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στα σχέδιά τους, τώρα ακόμα και την Εκκλησία.
Ως που θα φτάσει ο κατήφορος του κ.Σαμαρά».

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις