ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2014

Επιτραπέζιο παιχνίδι η Ελλάς !!!!

Ως ένα επιτραπέζιο παιχνίδι βλέπει την Ελλάδα η Τρόικα. Αυτό εκτιμά ο απερχόμενος Γενικός Διευθυντής του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, Παναγιώτης Καρακούσης, αφού όπως εξήγησε οι δανειστές «δεν δίνουν δεκάρα για τις συνέπειες στην ανεργία, το κοινωνικό κράτος και την κοινωνική συνοχή».
«Η καχυποψία ήταν μόνιμη, αναγκαζόμασταν να
υπομείνουμε την υπεροψία τους γιατί βλέπαμε μπροστά μας την κατάρρευση της χώρας», λέει ακόμη ο απερχόμενος Γενικός Διευθυντής του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, σε συνέντευξή του στο Βήμα.
Ο ίδιος εκτιμά ότι το πλεόνασμα του προϋπολογισμού το 2013 είναι πραγματικό, και μάλιστα θα υπερβεί το στόχο που είχε τεθεί, ενώ σημειώνει ότι το ασφυκτικό πλαίσιο του προγράμματος δεν άφηνε περιθώρια εναλλακτικής πολιτικής.
Παράλληλα ο κ. Καρακούσης τάχθηκε στο πλευρό του Γιάννη Στουρνάρα, χαρακτηρίζοντας άδικη την κριτική στο πρόσωπο του υπουργού Οικονομικών, προσθέτοντας πως αποτελεί συλλογική ευθύνη το γεγονός ότι οδηγήθηκε η χώρα σε αυτή την κατάσταση με πρώτιστη ευθύνη, αυτή του πολιτικού προσωπικού.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις