ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Επιτραπέζιο παιχνίδι η Ελλάς !!!!

Ως ένα επιτραπέζιο παιχνίδι βλέπει την Ελλάδα η Τρόικα. Αυτό εκτιμά ο απερχόμενος Γενικός Διευθυντής του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, Παναγιώτης Καρακούσης, αφού όπως εξήγησε οι δανειστές «δεν δίνουν δεκάρα για τις συνέπειες στην ανεργία, το κοινωνικό κράτος και την κοινωνική συνοχή».
«Η καχυποψία ήταν μόνιμη, αναγκαζόμασταν να
υπομείνουμε την υπεροψία τους γιατί βλέπαμε μπροστά μας την κατάρρευση της χώρας», λέει ακόμη ο απερχόμενος Γενικός Διευθυντής του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, σε συνέντευξή του στο Βήμα.
Ο ίδιος εκτιμά ότι το πλεόνασμα του προϋπολογισμού το 2013 είναι πραγματικό, και μάλιστα θα υπερβεί το στόχο που είχε τεθεί, ενώ σημειώνει ότι το ασφυκτικό πλαίσιο του προγράμματος δεν άφηνε περιθώρια εναλλακτικής πολιτικής.
Παράλληλα ο κ. Καρακούσης τάχθηκε στο πλευρό του Γιάννη Στουρνάρα, χαρακτηρίζοντας άδικη την κριτική στο πρόσωπο του υπουργού Οικονομικών, προσθέτοντας πως αποτελεί συλλογική ευθύνη το γεγονός ότι οδηγήθηκε η χώρα σε αυτή την κατάσταση με πρώτιστη ευθύνη, αυτή του πολιτικού προσωπικού.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις