ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Μην με παρεξηγήσετε >>> αλλά ο τρόπος παρουσίασης από τα ΜΜΕ >>> του πολέμου στην Ουκρανία και των επιπτώσεών του >>> θυμίζει τηλεοπτική εκπομπή, με τοποθέτηση προϊόντος >>> και το προϊόν είναι το αμερικανικό LNG >>> το "καλό", το ακριβό, το αμερικάνικο LNG....
__________________________________________________________________________________________________

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

ΔΩΣΤΕ ΣΤΟ ΛΑΟ ΧΑΣΙΣ…

 «Η Ουρουγουάη έδωσε το σαφές αναγκαίο παράδειγμα, προς όλες τις χώρες της υφηλίου, για μια υποδειγματική και πρωτίστως ανθρώπινη αντιμετώπιση για την κάνναβη». Με αυτές τις βαθυστόχαστες αναφορές ο παγκόσμιος ποδηλάτης Γιώργος Παπανδρέου, καλεί την ανθρωπότητα, μέσω άρθρου που δημοσίευσε στην ιστοσελίδα του, να ακολουθήσει το παράδειγμα της Ουρουγουάης που επέτρεψε δια νόμου τη χρήση της κάνναβης.
Ο κ. Παπανδρέου, συνεχίζει απτόητος τις οικουμενικές σωτήριες παρεμβάσεις του. Αφού ξεμπέρδεψε με την παγκόσμια και βεβαίως την
ελληνική οικονομική κρίση, σκέφθηκε να δώσει λύση  και στο πρόβλημα των ναρκωτικών. Με αφορμή λοιπόν την πρωτοβουλία της αριστερής κυβέρνησης της Ουρουγουάης να επιτρέψει δια νόμου τη χρήση της κάνναβης σε νέους άνω των 18 ετών και τη λειτουργία κλαμπ μαριχουάνας που θα αποτελούνται από 15 έως 45 μέλη, και θα μπορούν να καλλιεργούν έως 99 φυτά κάνναβης ανά ομάδα, γεγονότα  που τα κρίνει ως «κίνηση τεράστιας εμβέλειας», ο πρώην κυβερνήτης της Ελλάδος γράφει, έστω και με πολλά ορθογραφικά λάθη, νέες, ένδοξες σελίδες παγκόσμιου στοχασμού.  Σε ό,τι αφορά στην Ελλάδα , ο κ Παπανδρέου μας καλεί να ακολουθήσουμε  «με θάρρος και σοφία παραδειγματιζόμενοι και από τα όσα συμβαίνουν στην Ουρουγουάη, μια χώρα που δεν είναι τόσο μακρυά, αλλά τουναντίον πολύ κοντά.»
Στο περιθώριο των πνευματικών, πολιτικών, κοινωνικών κλπ ενασχολήσεών του, καλό θα ήταν να αφιερώσει ο κ. Παπανδρέου και λίγες ώρες για την εκμάθηση της ελληνικής γραμματικής αφού το άρθρο του είναι ένα απέραντο λιβάδι με ορθογραφικά λάθη (και όχι με κανναβουριές όπως ίσως θα ήθελε). 
Τέλος αν ρίξει και μια ματιά στο χάρτη θα διαπιστώσει ότι η Ελλάδα και η Ουρουγουάη δεν είναι γειτονικές χώρες και απέχουν πολλά τσιγαρλίκια δρόμο. Πάρα πολλά.


NEWSBOMB

2 Σχόλια:

Red Social είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΑΝ ΘΕΣ ΚΟΙΤΑΞΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ : http://koinwniaplus.blogspot.gr/

Ανώνυμος είπε...

Ο ανθρωπος δεν ειναι καλα αφηστε τον τους μαλακες που τον ψηφισαν γαμηστε!!!!!

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις