ΒΕΛΗ ΚΑΙ... ΒΕΛΑΚΙΑ

>>> Άρχισαν πάλι να υποτονθορύζουν στα τηλεπαράθυρα >>> την λύση της οικουμενικής ή κυβερνήσεως σωτηρίας ή όπως αλλιώς θέλετε να την πείτε >>> προκειμένου να "βγεί η χώρα από την κρίση" >>> Μα καλά, πως γίνεται όλοι αυτοί που όταν ο καθένας ξεχωριστά όταν κυβερνούσε την χώρα >>> μας οδηγούσε στην οικονομική καταστροφή και στην διάλυση >>> τώρα ισχυρίζονται πως όλοι μαζί, ενωμένοι θα μας σώσουν;;;!!!! >>> Κλασσικό σχήμα λογικού αδιεξόδου που θα ζήλευαν ακόμη και οι Στωικοί ή οι μαθητές της Ελεατικής Σχολής...
__________________________________________________________________________________________________

Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2013

Δεν θα πληρώσει μόνο η Εκάλη βρε ηλίθιε

του Στρατή Μαζίδη
Ήρθε η ώρα να πληρώσει κι η Εκάλη διαβάσαμε από κάτι ψευδοαριστεράντζες της φακής σχετικά με την ψήφιση του ενιαίου φόρου ακινήτων. Μήπως ήρθε κι η ώρα του Γιάννη Βαλαώρα; (Λάρισα, Αλκαζάρ, 80s)
Αυτό είναι το πρόβλημα ανόητε. Το και. Με συνδυασμό ΕΝΦΑ και ΦΑΠ για να μη χάσετε τους αγρότες (πολλοί από τους οποίους είχαν μάθει να ζουν με τις επιδοτήσεις δανείζοντας ο ένας τα ζώα του στον άλλο ή δείχνοντας ο ένας τις ελιές του άλλου) θα πληρώσουν μαζί με την
Εκάλη και το Πέραμα, τα Πατήσια, ο Κορυδαλλός κτλ. Όχι ότι ο ΕΝΦΑ μόνος του είναι λίγος. Το χαράτσι της ΔΕΗ είναι κατά τι κουτσουρεμένο, αλλά ο ΦΑΠ θα γεμίσει τα κενά ακυρώνοντας την ψευδομείωση του φόρου.

Θα πληρώσει λοιπόν:

--κι ο φουκαράς που έχει ένα διαμέρισμα του 1994 120 τμ στο Χολαργό, ένα κατάστημα 40 τμ στον Ταύρο και το πατρικό του 80 τμ στις Τζιτζιφιές.

--κι η καημένη με το σπίτι του 2000 των 100 τμ στην Ελληνορώσων και το εξοχικό που αγόρασε πρόπερσι στη νότια Εύβοια των 45 τμ.

--κι ο παππούς που επένδυε το παξιμάδι που έβγαζε από το σκατό του όπως ο Τζαμτζής και πέρα από το τριόφορο που έκανε στα Πετράλωνα για να προικίσει κάποια στιγμή τις κόρες του, πήρε κι ένα οικόπεδο στη Λούτσα όταν ήταν φθηνά κι αγόρασε 2 δωμάτια στη Νέα Μάκρη για να παραθερίζει το καλοκαίρι.

Και πόσοι ακόμη φουκαράδες, καημένοι, παππούδες, γιαγιάδες, παξιμαδοπαραγωγοί δε θα πληρώσουν μαζί με την Εκάλη γ@μώ το κεφάλι μου! Γιατί μου; Σου!

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια και παρατηρήσεις